kaan Asellinannesi bu aralar çok yazdım herkese 😁 ayni konuda. 1 tatlı kaşığı Türk kahvesini yutup üstüne 1 bardak su içersen iyi geliyor. Hem ilaçsız da insallah faydası olur.
Gnl_grb27 Asellinannesi korku işte bende isterdim normal ama bunyemin kaldiracagina inanmıyorum çok korkuyorum ama cooook 😢
Asellinannesi Gnl_grb27 kalbını ferah tut tatlımmm okadar insan yapıyo ypabılıyoken biz neden yapamayalımki
leyla25 Asellinannesi doktor gaviscon vermişti bana da pek fayda etmedi, şimdi Antepsin verdi doktorum kullanıyorum gavıscona benzıyor daha etkili.
Mrv33 Gnl_grb27 kendi alabilirsin canım gaviscon advance olanını bulursan cok daha etkilş bence ama bulamazsın gavisconun bütün şurupları cok iyi geliyo ben son 2 aydır surupla yaşıyorum mutlaka alman lazım
SEDA3393 Asellinannesi canım doktorum bana rabelis diye bi hap yazmıştı hergün sabah aç karnına 1 tane kullanıyorum ve hiç bişeyim kalmadı diyebilirim mide yanmasıyla ilgili🤗
Asellinannesi SEDA3393 tesekkur ederım canımm kac haftalıksın önceden ılac fayda edıyodu şimdi artık son haftalarımız ve fayda etmıyo🤦♀️🤦♀️