Selam merhaba arkadaşlarım.Çok şükür bende evladıma kavuştum🥰Bir haftadır evimizde bir melek uyuyor uyanıyor emiyor öyle güzel bir nimetmişki o tarifi imkansız kılıyor.39+6 da aramıza katıldı canım oğlum Edibim.Pazartesi sabahı yatışımız oldu doktorum çatı muayenemde herşeyin yolunda olduğunu normal doğmaması için hiç bir sebep olmadığını söylemişti zaten.Ama benim bu haftaya kadar ne su gelmesi,ne sancı ne nişan hiç bir şey yoktu hafif hafif yokluyordu oğlum o kadar.Pazartesi sabahta gidince yine baktı doktorum suni verelim deneyelim bekleyelim dedi bende kabul ettim.Ama iç rahim ağzında da bir türlü incelme bu haftaya kadar hiç olmamış benim.Ve güzel oğlum kordonu son haftalarda kafasının önünde duruyordu hep bu engel değil diyordu doktorum yeter ki içerde rahim ağzın incelsin.Neyse ben sancım için akşama kadar bekledim,hafif hafif nst de sancılar çıkıyordu açılmam ise sadece 2cm olmuş en son kontrolde yani 7saat beklememizin ardından doktorum kordondan dolayı kanala giremiyor incelmende hiç olmamış Tennurcum,ben küçük adama şans verdim ama bu nedenler ve kordonun boynunda olmasından dolayı bi de çok beklersek kakasını da yapabilir artık hadi sezeryana dedi ve bende yeter ki evladıma kavuşayım sağlıcakla siz biliyorsunuz hocam dedim ve beni hazırlamaya başladılar.O an hem korku hem sevinç çok değişik duygular barındırıyor insan.Ailem eşim kapının ardında kalınca bi kötü oldum ebeme bi sarılsamıydım acaba dedim ve kapı açıldı ben kocaman sarıldım onlara 😢❤️sonrası malum masaya geldik doktorlarım ebelerim anestesi teknisyenleri hepsi çok ilgili alakalıydı Allah razı olsun.Ben kendimde sağlık çalışanı paramediğim zaten herşeyi detayıyla anlata anlata yaptı hepsi hiç korkmadım.Doktorumun ellerine sarıldım beni teselli etti senin ve bebeğin için en sağlıklı olanı spinal sezeryan dedi ve işlem başladı.On dakika içinde ben evladıma kavuşmuştum o ilk sesini eee diye ağlayışını duydum kalbim eridi 🥰Sonra doktorum bana gösterdi o an ise mutluluktan nasıl ağlıyorum.Annesi üşümesin giyinip hemen getirsinler sana tamam mı dedi doktorum merak etme herşey yolunda çok sağlıklı dedi🤲🏻🥰Giyinirken aşıları yapılırken sesiyle çınlattı yavrum ameliyathaneyi ben ise hem ağlıyorum hem gülüyorum duydukça😍Sonra yanıma geldi öpüştük koklaştık ağlaştık aklımda ise bi an önce ameliyat tamamlansın evladıma kocaman sarılıp koklayım emzireyim.Neyse çok uzatmayayım hakkınızı helal edin arkadaşlarım.Oğlumu babasının kucağına vermişler ebeleri eşim öyle bir ağlamış ki dayısı bi yandan annem bi yandan ah ah çok güzel duygular bunlar Rabbim her isteyene dileyene yaşatsın inşaallah🤲🏻💜Odaya geldiğimde ona kavuştuğumda emzirdiğimde tüm acılarım bitti.Allahım hepinizi sağlıcakla birbirinize kavuştursun güzel annelerim arkadaşlarım🤲🏻💜Bu arada ağrılar ilk iki gün çok oluyor bi haftada anca toparlayabiliyorsunuz ama bu bünyeden bünyeye farkeder hiç unutmayın korkamayın.Rabbim hepinize kolay hayırlı doğumlar nasip eylesin.Unutmayın ne normal doğurdun diye tam anne olursun,ne de sezeryan doğurdun diye eksik anne❤️Anne annedir o kadar❤️Hayırlısı ne ise öyle olsun diye diye gittim ben hep ve nasibim böyleymiş gördüm yaşadım şükür😍Hakkınızı helal edin görüşmek üzere dileyen Tennur Özbel olarak instagramdan ekleyebilir dilediğini gönlünce sorabilir hepinize kocaman sarıldım 💜🤱🏻Oğlumla selamlar hepinize