sinemybt fatooss değerleri tam olarak hatırlamıyorum malesef sadece orta riskli dediklerini hatırlıyorum ben bu haberin üzerine fetal dna yaptırdığım için üçlü ve dörtlü teste girmeyeceğim tekrardan.
Cigdemanne_01 Ozget canım ben kıbrısta yaşıyorum ikili testim için istanbula gittim. Ben özel gaziosmanpaşa yeni yüzyıl üniversite hastanesine gittim dr.emine dilşad hanıma çok ilgilendiler çokda ucuza yaptırdım muayene için 150 verdim test içinde 104 tl verdim çok memnun kaldım birde test yaparken çok ilgileniyorlar aşırı inceliyorlar bebeği bişeyi var mı diye hatta bana cinsiyet bile söylemişlerdi 😊😊
tugce67-67 Ozget benimkini reyap hastanesi(esenyurt ) mesut bey doktorum yaptı.tam hatırlamıyorumda muayene ücreti ve kan testi için ayrı fiyat veriyorsun oda toplam max250 ye falan geliyor.egm ye indirim vardı o yüzden net fiyatı bilmiyorum ama bu civarda
Esraaydn21 Ozget benım fıkrım ıkılı test yaptırma ense kalınlıgına bakıyorlar dıyelımkı bısey cıktı cocugunu aldırcaksın ? o yuzden gerek yok 22. haftada ayrıntıkı test yaptır hem bebegın heryerını gormus olursun hemde heryerını detaylı ıncelerler
Yenianneadayi2208 Ozget yenibosna nisa hastanesinde yaptırdım bende 7 hafta önce.o zaman 395 tl ydi.Ama muhtemelen şuands zam gelmiştir.Arayıp fiyat bilgisi alabilirsiniz.Bnm yaklaşık 15 dk kdr sürmüştü ultrason.Kan verdim bir de , o da 1 hafta sonra çıktı.