Nefesimmom 8haftaligim ilk bebegimi folikasit eksikliigi yuzunden kaybettim ikinciyi de kan pihtilasmasi oyuzdn aspirin ve folikasit kullanmam sartt. Ama esim 1 haftadir almiyor unuttum ayagina alkol almayi biliyor bi sikinti olur mu ?
Busegulce Nefesimmom canım bence ihmal etme eşini uyar alsın bebeğinizin sağlığı için yada çıkıp bi eczaneden al kendin
ElMus Nefesimmom canım sen gidip al yada birine aldır ihmal etme. Çünkü yediklerimizden ne kadar olsa gerekli besini alamayabiliyo folik asit bunu destekliyo diye biliyorum. Ama kan pıhtılaşması daha ayrı bi sorun o yüzden ihmal etmeden kendin halletmeye bak. Allah yardımcın olsun
Betulaks Nefesimmom ıkısıde bebeğin gelişi için cok önemli aynı sorunlar bendede çıktı 3. Aydan sonra folık asıdi kesti fakat içtiğim vıtaminlerin içindede folık asıd var ama en önemlisi coraspırın 4 lira birsey cıkıp siz alın eşinizden beklemeyin bu ilaçlar bizim gibi rahatsızlıgınolanlar için cok daha önemli dikkate alın lütfen
Nevink Nefesimmom folik asit onemli pihtilasma ilacin ondanda onemli ne yapip edip ulasmaya calisin Allah yardmcnz olsn
Nefesimmom Kizlar hava buz yagisli ezczne merkezde 1yasnda kizim la cikamiyorum para birakmamis ama bugunde hatirlatcam almazsa da dr mesaj atarim
Nefesimmom Erenveannesi ay cok ukalasin sen sert yapmaya gerek yok anam babam degilsin oku onceki yorumu kizimi emnaet edip aldim allah alllah
Duyguslabebegi Erenveannesi siz kötü niyetle bir şey dememişsiniz ki anlamadım valla size patlamış hanımefendi. Burda herkes hamile hormonlar tavan... ama hanımefendi için de üzüldüm hem küçük kızı varmış hemde eczane merkedeymiş eve uzakmış. Öyle durumlarda maalesef erkeklerin de yardımına ihtiyacımız oluyor. Düşüncesiz adamlara uğratmasın Rabbim
Erenveannesi Nefesimmom önceki yorumu okumak zorunda değilim madem bilinmesini istiyordunuz posta yazsaydınız. Her şeyi erkekten bekleyen kadınlara sinir oluyorum bebeğinin sağlığını sorumsuz babalara emanet edenlere daha da sinir oluyorum. Yorumumu beğenmiyorsanız cevap vermezsiniz.
Erenveannesi Duyguslabebegi işte postta onu belirtmemiş ben de bilemem ki kar mı kış mı başka çocuğu var mı? Uzun süre bi şey istesem eşim almasa çıkar kendim alırım napayım yani aynen öyle ben aslımda eşine sinirlendim hanımın hem içiyor hem sorumsuz diye ama bana patladı 😄
Nefesimmom Duyguslabebegi evet dert ettgiim nokta buydu ama ters cvap vermek nedir hamile bayana ben patlamadim dokundu uslubu
Duyguslabebegi Erenveannesi neyse napıcan hamilelik işte 🙈😁 hepimizde bir atar😂 ben baya sardım bu programa paso buralardayım genelde böyle denk geliyor birbirine durduk yere saran hanımlar hatta bende yapıyorum bazen🙈😂😂😂
Kedili_Anne Nefesimmom coraspin 4 lira bile değil bence eve bıraktığı ekmek prası varsa onunla bile alırsın. Folik asit de ucuz diye biliyorum. Neden beklediniz bilmiyorum ama 10-20 lira ile çözülecek bir sorun. Komşunuza bile deseniz borç alırsınız bence. İhmal etmeseniz iyi olur.
Erenveannesi Duyguslabebegi valla şikayet edilirsen 18 yıl askıya alınırsın bacım dikkat et. Haklı olman bi şeyi değiştirmez açıklama bile yapamadan alıverirler valla herkese öyle yapıyo adminler 😄
Duyguslabebegi Erenveannesi oha 18 yıl ne be 😂 bizim ülkemizde adam öldürenler o kadar hapis yatmıyor 🙊
Duyguslabebegi Nefesimmom ya olsun olur böyle şeyler... inşallah bir sorun olmadan hemencecik alırsın ve kullanmaya başlarsın ilaçlarını❤️