KeriminAnnesi 35+3 haftalık hamileyim 15 gün önden gidiyor diyodu doktorum az önce ayıptır sölemesi tuvalette peçeteye beyaz büyük bi parça sümük gibi bişey geldi interbete yazdım baktım nişan 😱😱😱😱😱 biraz heycan yaptım galiba nabıcm şmdi
XyveAnnesi KeriminAnnesi dr unuza danışın,nişansa sancınızda gelmeye başlayacaktır muhtemelen,düzenli geliyosa açılmalar başlıyo demektir,hastanenize gidebilirsiniz...hayırlı olsun inşallah,Rabbim kolaylık versin😊
Deletedmom47 KeriminAnnesi Allahim kolaylik versin. Korkma sevin bak ne guzel yavrunu alicaksin kollarina 😊
Ecesaretunbel KeriminAnnesi bazen nişandan 1 hafta sonra bile doğum olabilir. Hemen sancı olmuyorsa. Korkmayın sakin olun bence.
Busranur KeriminAnnesi ama beyazsa degildir canim. Benim surekli yogun akintim var bu ara iyice yogunlasti ama doktora da demistim rengi kahve ya da kirmizi olmadigi surece bir sey olmaz dedi vajinaya baskidan dolayi artar ztn akintin normal demisti.
KeriminAnnesi Deletedmom47 sağlıcakla inşallah ama ne yalan söyliyim sanki eteklerim tutuşmaya başladı erken değilmi 😂
Deletedmom47 KeriminAnnesi 15 gun ondeyse fazla erken degil. Ayyy benimde eteklerim tutussa keske 😂 heyecanlandim senin adina bak
Tubaaaa Canm bende 36+7 yim vakit kaybetme hastaneye git bende bir kac gundur agrim vardi ama sanci olarak yorumlamadim annemlerin zoriyla hastaheneye geldim doktor muayene erti yumusaman baslamis acilma yok ama dogum olabilir su anda dogum icin erken dedi sanci geciktirici bir hao verdi ve kizdi boyle durumda beklemeden hemen gelin karninizin icinde ne oldugunu bilemem dedi halen hastanedeyim bir hafta bekletcek bakalim
KeriminAnnesi Tubaaaa sabah doktoruma söyleyeceğim şimdi kimseyi korkutup telaşlandırmak istemiyorum kan falan gelmedi sancımda yok heralde bişey hissetmiyorum sadece nişan geldi 🤗😖🙉😖😖😖😇😱
Svcnn KeriminAnnesi bebegnzn kilosu iyiyse dogumunz olur dye dusunyrm doktrnz ne dyecek bakalm ben 33 haftadayken nisanm geldi ve karnm asri sertlesmsti tas gbi rahtszlk veryrdu baya snra nisan oldgnu bildgm icn vakt erken daha 33 deym doktrumu aradm sordum hemn dgumhaneye gel dedi gtm orda muayenem.yapildi 3 cm aclmm varms gtgmde snra orda nst ye takildim filn dgumm baslamsti
Tubaaaa KeriminAnnesi bendede hic bir sey yoktu nisan akinti sanci su gelmesi vs vs ama dogum baslamis dedi
Svcnn Rabia88 evt dogumu durdrdular ozamandan beri iste hala 3 cm aciklikla bekly 16 gun oldu bugun 35+2 olduk bebgmz enaon 2450 gramdi doktr 2 bcuk kiloya ulastgi icn korkmana gerek yok dedi 35 te dogsada kuveze grmez dsdi icmz rahatladi sukur suyuda iyi yalanci sncilar yoklayip dryor hergun yarn doktr kntrolu var acaba ne dyeck.blmyrm
Kibarbaby Şimdi nedense bende telaşlandım öyle bişey bendende geldi ama ben normal akıntım diye düşündüm 11 haftalığım
Kibarbaby Ecesaretunbel 11 canım me bilim düşük vb gibi şeyden korkmuştum ama kanlı geliyomuş nişan benimki fazla akıntıydı sanırım
Ecesaretunbel Kibarbaby fazla akıntı varsa iltihapa dönüşedebilir. Onu doktora sorun. Nişan beyaz da gelir. Kırmızıya yakın pembeye.ama son haftalarda gelir.
Rabia88 Svcnn arkadaşım 35 de doğum yaptı kuveze alınmadı dediğiniz gibi sevindim umarım zamanında alırsınız kucağınıza
Tbrk Svcnn ay gercekten her sayfaya yasadiginiz skntiyi yazmanizdan skildim. Heryerde siz varsiniz. Sifa versin rabbimde artik sizi gordukce hemen es geciyorum sayfayi kapatiyorum. Hamilelik tahammulsuzlugudur belkide ama soylemeden duramadim yani🤔🤔🤔
Svcnn Rabia88 insallh bakalm yarn ne der dye dusunyrmda ama suyu yernde bebegn oyuzden bnce ne kadr beklerse bekler dyeck suyunda sknti olsa bu haftalrda dgumu baslatalm derdi