pinkin Benim gibi çatı kemiği ağrısından zar zor yürüyenler var mı? Ayakta biraz dolansam kalça ağrısı yapıyor.. Doktor olabilir normal diyor. 30.haftamdayım, daha da ağırlaşınca nasıl olacak bilemiyorum 😢 aynı durumu yaşayan var mı?
Canoss pinkin ben de 30 haftalık ikizlere hamileyim çatı ağrısından yürüyemiyorum yatamıyorum kaç gündür uyumadım doktorum normal diyor giderek daha da ağırlaşacağız Rabbim kolaylık versin
morpella pinkin bende 30 haftaya girdim bende daha önceden başladı yürüyünce vajinam ağrıyor kalçam ağrımadı hiç zar zor hareket ediyoeum yürüyüş yapamıyorum
Esmaemenova pinkin o haftada benimde feci şekilde kasik agrim oldu hatta yatakda zor dönüyordum sağa sola şimdi 33 haftadayim azaldi cok yorulunca oluyir
kayramom1 pinkin tam da bu konuyu araştırıyodum bacak arasına yastık koymayınca gece daha cok ağrıyor normal doğum olursa ıkınamam acıdan diye cok korkuyorum 31+6 bu arada
pinkin kayramom1 bu gece aynı şeyi bende düşündüm ben böyle gidersem normal doğum olayı nasıl olacak diye 🥺 gerçekten gece yastık koymayınca daha çok acı ağrı oluyor bu duruma hiç dikkat etmemiştim. Bu gece yastıksız yattım çok canım yandı. 😬
edward pinkin bende 32 haftadayım ağrım çok fazla bacaklarımı açamıyorum yatakta dönmek kalkmak çok zor oluyor ilk gebeliğim böyle değildi sonlara doğru biraz sancım vardı bunda ağrım sızım çok fazla doktor normal diyor magnezyum da içiyorum azaltması lazım ama oda fayda etmiyor 😒
Elvintos pinkin 31 haftamız bitti ve ikizlere hamileyim gece yatakta bile dönmek işkence. Benim doktorum da normal dedi ama onun ağrısı çok fena adım atamıyorum
ebru5855 pinkin pinkin 33+4 haftalığım benimde ağrılar 30. Haftada başladı doktorum normal dedi yürüyemiyorum uyuyamıyorum çok zor☹️
Ozlembjk pinkin 36.haftamdayim 3.4 haftadir o agriyi bende çekiyorum ya sabir dayanicaz baska çare yok kızlar 😍
Zeyzey86 Çatı ağrısı dediğiniz bacak arasındaki kemiklerin ağrıması yürümekte zorlanmamı oluyo ben bugün ilk defa böyle bişry yaşıyorum k. Bakmayın ilk gebelik bilgim yok 33+4 haftayım