Svgmomm rumeyssa biz 20 haftalığız Allah yardımcımız olsun bilinçli olmak lazım evet yıkıldım ama şimdi iyiyim bilinçli ve güçlü olmak zorundayım aksi işleri kötüleştirir iyileştirmez
Bebekannesi1 Svgmomm cahil sensin üslubuna dikkat et herkes kaldiramayabilir bişey duysa ayrıca burası fikir alma yeri yargılanma yeri değil
Zeyk Bebekannesi1 canım peki olası sağlık sorunu var söyleneni kaldıramayacaksin diyelim. Doğumdan sonra öğrendiğinde birde geç kaldığında müdahale için ne yapacaksın? Vicdan azabı daha ağır gelmez mi keşke detayliya girseydim de yavruma karşı bilinçli bir anne olsaydım demez misin? Bana sürpriz bir rahatsızlık doğumdan sonra çok koyardi şahsen
Elif_t Bebekannesi1 bebeğin tüm organlarına bakılıyor sağlıklı mı diye mutlaka yaptırmalısın, devlette yaptırdım ben özelde yaptırmak şart değil ki🤗
Erenveannesi Şart değil tabi ki ama yaptırmakta fayda görüyorum 😊 devlet hastanelerinde ücretsiz bakılıyor ama zaman olarak geç bir zamana randevu verilir bu yüzden acele etmelisiniz 😊
Esma___korpinar Zeyk ben usg yaptirmadim ama perinotoloji bolumune gittim ordacok sukur bi sorun yok dedi ama usg onerdi ona gitmeyi dusunmuyorum mesala cunku bu bolumdede cocugun tum organlarina bakiyolar usg renkli bi ozelligi o var perinofolijiden dr oyle dedi
Zeyk Esma___korpinar zaten detayliya ya perinatalog ya da radyologlar bakıyor normal kadın dogumcu bakmaz ki
ays_ays Bebekannesi1 başka Bi hastaneye git daha uygunlatı vardır illaki ara telefonla sor fiyatlarını çnkü eğer imkanınız varsa 200 lirayı nelere vermiyoruz bebğinzi görmeye değer yüzünü görmek güzel birde biz video çektik hareket edişi felan kaldı hatıra gülüşünü yakaladık
Esma___korpinar Zeyk. Onu denedim cnm oyle ztn ama beni yeniden usg yolladi daha renkli gorursun diye ona gitmiyicem dedim istanbuldayim usg bolumuyle perinotoloji bolumune farkli yerden randevu aliyosun