DuduK 28 haftaya giriyorum ve karnımın sag tarafında bi acı hissediyoeum sanki gerilmeden dolayımış gibi rahatsızlık veriyor neden oldugunu bilen basına gelen varmı?
Deletedmom_879 DuduK canim nedenini bilmiyorum ama ayni sorun bendede var özellikle aksamlari yan taraflarim icten ice yırtiliyo sanki aci veriyo yatamiyorum oturamiyorum ve ben daha 22+4 haftaligim vee 2-3 baftadir boyleyim nerdeyse
Deletedmom_879 DuduK normalmis canım bu yaoacak hic bisey yok bebek buyuyor rahim büyuyor bebegin esi buyuyor karnimizin icinde yermi kaldi 😂😂
Mervezcanen Bende 24haftalığım aynı sorun bende de var sol tarafımda hissediyorum ama tahminimce normal ve rahim büyümesinden kaynaklı
DuduK Deletedmom_879 sertleşme oluyor neden oldugunu anlayamıyorum tabi ilk hamileliğim olunca korkmuyor dglm
DuduK Deletedmom_879 28 haftalık canım dün bi tarafıma dokundugumda acıma vardı acaba kafası falan mı diye sonra diğer taraflarımda da hissetim o acıyı biraz genel olarak diyelik resmen yatıp kalkarken acıyor bugyn biraz iyi
Deletedmom_879 DuduK benimde sislikten cok aciyo canim kotu bisey oldugunu sanmiyorum cunku hizla buyuyolar ve alanlari git gide daraldi artik