Sekuhan İlk öğrendiğimde hissetmiştim erkek olacağını, hislerimde yanılmadım. Haziran 2020 sanırım erkek ayı 💙💙💙
Busegulce Sekuhan o zaman benim kızım istisna 😁 Haziran başı doğum prensesim olucak inşallah 🙏🏻 Sağlıkla kucağımıza alalım
Busegulce Gulanelis biz istisnayız canım Haziran da doğan sayılı kızlardan olucak herhalde bizimkiler 🤣❤️
Gulanelis Busegulce ama benimki göstermedi doktorum dediki sanki :) bakar mısın anlaşılıyor mu https://imgyukle.com/i/VSGRHq
Busegulce Gulanelis sanki kız gibi canım benim kızımın ultrason görüntüsüne benziyor bana da ilk erkek dedi hatta çıkıntı var dedi gösterdi sonra kız gibi ama erkekte olabilir emin değilim dedi 15. Haftada kesin kız dedi ama en doğru sonuç detaylıda
Bonibonboncuk Bende Haziran annesi olucam inşallah 15+1 ama henüz cinsiyet bilmiyoruz önümüzdeki hafta doktor kontrolümüz var inşallah hayırlısı olsun
Ecrinbzkrt Sekuhan valla bende öğrendıgımden beri erkek hıssedıyorum yanılcagımı hıc dusunmuyorum ama bakalım 16.haftada öğrenıcem inş☺️
Emk5341 Sekuhan ben de haziranda doğuracağım 16+5 olduk ama cinsiyetimizi öğrenemedik göstermiyor. 😂 benim içimden erkek geçiyor ama önceliğiz sağlıklı olması. Kız erkek farketmez ☺️
Minik-mucizem123 Haziran ayı hep erkek sanırım çok nadir kız gördüm. Mayıs ayı da hep kız 😂 bizde 17+4 olduk Haziran başı gibi oğlusum gelecek 😍 rabbim hepimize sağ Salim doğumlar nasip edip sağlıklı hayırlı evlatlar versin 🤲😘😍❣️
yudum gerçekten haziran erkek galiba az önce arkdaşımla konuştuk oğlu olacakmış 15 haftalığız bizim ki daha belli değil dr 4 hafta sonra gel dedği için