36.haftada ters dönmüş benim kız🙃 şu an 37+3 deyim, 38 e kadar düz duruşu bekleyeceğiz olmazsa sezeryan🤷🏽♀️Normal doğuma da hazırlanmış psikolojim, o an üzüldüm sonra alıştım .
Var mı bu durumla karşılaşan?
Ters gelen bebek
Ahuzd ay bu ben 🤦♀️ 36.haftada benim oğlum da ters dönmüş doktorum bile nasıl dönmüş bu haftadan sonra şaşırdım dedi aynen bizimde dönmezse sezeryan dedi doktor kendimi normal Doğuma hazırlamıştım psikolojik olarakta şimdi de sezeryana alıştırıyorum hakkımızda hayırlısı neyse o olsun 🙏🥰
döner mi acaba tekrar ? Bi yandan heyecanlandık , normalin zamanı yok sanki gelmeyecek gibi, sezeryan için gün verince elim ayağım birbirine girdi 🙈
Ahuzd son ana kadar dönebilir dedi doktorum bekleriz dedi ama sezeryan olunca gününden önce alıyorlar tabiki birde bana böyle bebekler fazla beklemez her an suyun gelebilir dikkat et dedi insan nasıl hareket etceğini şaşırıyor valla ☺️
tugceaslan 😱 “böyle bebekler fazla beklemez” bunu bilmiyordum şoktayım . Çok hareketli zaten, yürüyemiyorun bazen ayaklarıyla vurduğu için aşağıya doğru canım çok yanıyor.
Hayırlısı olsun inşallah sağ sağlıklı alırsınız kucağınıza niye dönmüş peki benimde kesemde eğim var kalp şeklinde üst kısmı bana da erken doğum riski olabilir dedi 11 haftalık hamileyim bu arada
Ahuzd Benimde öyle biraz yürüyorum ayaklarıyla baskı yaptığı için hem canım çok yanıyor hemde kaplumbağa gibi yavaş yavaş yürüyorum 😂 Fazla yürüyüş yapmamak lazım her an suyumuz gelebilir çünkü ne yapsak şaşırdım kaldım artık 🤷♀️ Cuma günü randevum var bakalım ne dicek dönmemiş olursa sezeryan riskin biraz daha artar dedi
Pazartesi Günü bakıcaz bakalım ayarlayacağız dönmezse 🤷🏽♀️
Neden dönmüş olabilirin üzerinde durmadı normal bir durum dedi .
”sadece normal doğum için engel teşkil eder “ dedi bizde normal karşılandık . Yapabileceğimiz birşey var mı diye sorduk yapmayın günlük hayatınıza devam edin dedi.
tugceaslan
Tam bir kaplumbağa oluyorum evet 😆 zamanın gelmiş olduğuna inanamıyorum o ayrı 🙈
Ahuzd doğru nasıl geçti anlamadık zaman çabuk geldi ☺️ İki gündür mide bulantısı kusma yaşıyorum sende de var mı bu durum hamileliğimin ilk başlarına geri döndüm sanki çok zor geçiyor bu günler ya
tugceaslan bulantı kusma hiç olmadı bende yok şimdide .
Yalnız sabahları bazen açlıktan delirmiş gibi uyanıyorum 🥴
dün 4 de bi kalktım 8 e kadar iki kez kahvaltı yaptım 🙈
Ahuzd çok şanslısın bence tadını çıkar 😂 ilk 5 ay kustum sürekli tam düzeldim rahatladım dedim son haftalarım yine başladı dün o kadar kötüydüm ki gece 3e kadar çıkardım artık dermanım kalmamıştı yani bugün biraz daha iyiyim ama karnımdan sesler gelip duruyor 🤣🤣 son haftalar da iştah daha da çok açılıyor ya çok normal iki kere kahvaltı yapman☺️
tugceaslan bugün doktorla konuştum artık evin içinde bile zor yürümeye başladığım için “ beklenen bir durum normal seyirindesin” dedi . Çok heyecanlı 🙈
Ahuzd yaa🥰 zaman iyice yaklaşıyor artık zorlanmamız çok normal sağ salim kucağımıza alalım inşallah 🙏
tugceaslan dün mide ağrısından delirdimmm, doktoru aradım ilaç alıp uyudum en son dayanamadım☹️