Aslima Bugün sabah istemeden genleştim bebeğe bi zararı olurmu ya moralim çok bozuldu sizdede oluyormu
Fasulyeninannesiii Aslima abartmadan yapiyorm ben 36+1 olduk zararli diyolar ama dayanamiyorum ben yapiyorm ilk zamanlar daha tehlikeli tabi
MelekEzgi Aslima 39 haftalığım her sabah yatakta geriniyorum valla. Zararlı olduğunu da ilk defa duydum. 🤔
Minikmucizem_ Aslima bende sabahlari farkinda olmadan bazen yapiyorum ilk gunlerdenn beri. Farkettigim an durduruyorum zaten kendimi 33+3 haftadayim.bisey olacagini sanmiyorum tedirgin etmeyin bosuna kendinizi
Kubraa4 İlk zamanlarda belki bir ihtimal ama 13 haftalıksınız, bir problem olmaz Allah'ın izniyle ki ağrınız da yok tedirgin olmayın iyi düşünün iyi olsun ☺️
Prensesinannesi_ Hiçbişey olmaz içini ferah tut ben hergün köprü kuruyorum kollarımı sırtımı gevşetiyorum maşallah iyiyiz 29. Haftayı bitirmek üzereyiz
Aslima Prensesinannesi_ masallah aman iyi olalim ya. Brn normal yaptim ole bacagimi falan uzatmadan icten icten yaptim
Aslima Minikmucizem_ anladım tşk ederim cnm. Bide 2 gündür karnım ağrıyor böylede olunca korktum. Karin agrım adet günüm geldiği için olabilirmi. Onun öncesinde yoktu çünkü.
Minikmucizem_ Aslima adet sancisi gbi agri cogu hamilede oluyo yani normal sayiliyo. Doktor randevuna cok var mi bisey olacagindan degil ama gidersen icin rahatlar yinede. Ilk zamanlar tedirginlik cok fazla oluyo hareketler baslayinca azaliyo ister istemez bu yuzden cok kafada kurmamak lazim. Bende oyleydim ilk zamanlar surekli bisey mi oldu bisey mi olacak diye tedirgin oluyodum her hareketimden
Aslima Minikmucizem_ aynen ya sorma herşeyden korkar oldum bişey olcak diye yaşamak çok zor. Allahım sağlıkla hayırlısıyla kucagimiza almayinnasip etsin inş. Dr randevuma da 1 ay var nerdeyse. Şimdi gitsem tersler öle bi dr o yüzden gitmeye cekiniyorum