Denizayse 16+4 hamileyim bebeğimin cinsiyetine baktiginda kiz ama çok belli değil 15 gün sonra tekrar dedi aynı durumu yaşayan varmı 16 haftalik hamileyken tam belli olurmu cinsiyeti .
MinikMucizem42 Denizayse tabiki belli olur benim 12.haftada belli olmustu mesela.doktorunla alakali biraz o.ama zaten ayrintiliya bisey kalmamis ayrintilida net bi sekilde ogrenirsin.
Nurarslan Denizayse bana 13.haftada tahmini soyledi.3haftada bir gittim hep tahmin tahmin😲😅Bu hafta 32.haftam kontroldeydim.doktor bey kesinlestirelim artik dedim.dedi kız bebek fakar organi biraz cıkıntili ondan net konusmadim🙈Fakat artik kesinlestik kız insallah💜
Deletedmom47 Nurarslan Nasil sabrettiiin 😂 Ben 12. haftayi zor bekledim banada tahminde bulundu erkek diye simdi 12 nisani bekliyorum bakalim bu sefer ne dicek 😄
Nurarslan Deletedmom47 Bnm bu 3.bebegim cnm kizimda oglum var😊ikisininde odasini ayrı.Cinsiyeti sadece hangisinin odasina arkadas gelicek yeni besik nereye konulck onu meraktan🙈🙈
Denizayse Deletedmom47 bende heyecanla bekliyorum her doktora gittigimde acaba söylermi ki diye bekledim inş 15 gün sonra belli olur 😊