prensannesi_ Rabbim yar ve yardımcın olsun bacım sağ salim kucağına almayı nasip etsin bol bol ayetel kursi oku gir
1seda1belinay Mervesbaby Allah yardımcın olsun ınsallah sag salım dogar da yanında olur sorunsuz sıkntısız cıkarsınz evınıze😍❤️🙏🙏
Milan Mervesbaby bu kadar kişinin duasıyla da inşallah sağlıkla alırsın kucağına canım. Dualarımız seninle hayırlı haberlerle dön inşallah.
esrtsn24 Mervesbaby seninle şuan aynı haftadayız canım bnde 33+4üm o yüzden çok merak ediyorum meleğini inşallah hiç bi sıkıntı çıkmadan alırsın kucağına 🙏😘
Mucizebebegim3 Mervesbaby Allahinda izniyle sagsalim evladina kavus insallah .Sagkilli nurtopu gbi bir bebegin olsun insallah rabbim acisini gostermesn sanada saglikli hayirli dogum nasip etsin rabbim insallah 🙏♥️
Mervesbaby Milan insallah canım insallah adı gibi güçlü olsun insallah Hz Hamza gibi güçlü kuvvetli dirayetli olsun allahıma emanet baska birşey düşünmüyorum bile. Dua eden herkesten Allah bin kere razı olsun 🧿🤲🏻
Cicimato_96 Mervesbaby Rabbim yardımcın olsun canım benim yavrunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin dualarım seninle 🙏🏼