Mervesbaby 2melek_annesi emzirmeye başladım bugün kuvezde 8. Günü ama 3 gündür kendi kendine solunum yapıyor desteksiz.. emzirme anne uyumu sağlandımı bebek midesi kabul edecek mi izleyip salacaklar tahminim bu hafta sonu alırım bebeğimi 🙏🏻
2melek_annesi Mervesbaby benimde ilk çocuğum 10gün kuveZde yatdı sıkma canını canım onlar çok güçlüler herşeyin üstesinden geliyolar şimdi 1.9 yaşında Maşallah durduramıyoruz
Mervesbaby 2melek_annesi maşallah sağlıklı olsunlar da artık zor olsa da alıştım gibi bu duruma... emzirmeye başladım daha ağzı bile çok kucuk refleks var az az alıyor ama bakalım ne zaman derler al götür diye
Mervesbaby Merak edenler için yazıyorum cumartesi günü 10. Gününde çıkıyoruz olgunla hastaneden 🤲🏻 Hamdolsun rabbime. Rabbim evladını saglıkla kucagına almayı bekleyen herkese nasip etsşn bu duyguyu. Yaşamayan bilmez öyle zor ki. Allah kimseye vermesin.
Ryhnylmz Mervesbaby çok sevindim canım benim Rabbim sağlık versin inşallah minik yavruya 🤗 kaç kilo doğmuştu
Ebru25_badesuu Mervesbaby Gözüyn aydın hayırlı olsun rabbim sağlık sıhhat versin insallah.kaderi de bahtida kendisi gibi guzel olur yavrunun😘😘🤱🤱❤❤❤
Ebru25_badesuu Mervesbaby allah yardimciniz olsun seninde bebegkninde sag salim cikin insallah dualarim sizinle allahim bebegini sana bagislasin insallah
Mervesbaby Allah hepinizden razı olsun çok sukur atlattık o yoğun bakım küvez kapısı önünde beklemek ne kadar zor bilirim Allah kimseye yaşatmasın. Evladını bekleyenler benşm gibi tez zamanda kavuşsun inşallah 🤲🏻🧿
Mervesbaby Mervoop canım şlk hafta 110 gam kaybettim 2250 olarak çıktık hastaneden kendi kilosuna gelmesi ve üstüne cokması yeterliymiş