Mervesbaby Merhaba dün suyum patladığına dair yazı paylaşmıştım. Maalesef suyum çok azaldığı için enfeksiyon riski olduğu İçin sabah sezaryenle doğuma alınıyorum Allah rızası için dua eder misiniz bebeğime bana ☹️
Ayse_huma3 Mervesbaby Rabbim şafi ismi ile şifalar versin yar ve yardımcın olsun bende 32 haftalıgım erken dogum için hastanedeyim 😔
Gizemciim Mervesbaby sabah yavrunu gorecekmissin bacım lutfen uyu en azindan dinlenmeye calis. Allah yardimcin olsun sagsalim kavusmaniz dilegiyle 🙏
Alya2101 Mervesbaby rabim acil şifalar versin hayırlısıyla sağ salim kucağa almayı nasip etsin inşallah ama korkmayın bu haftalardaki bebeğin sağlığı iyi olur yani yaşama oranları çok daha yüksek oluyor erken doğsada bişey olmaz sağlıklı olsun önemli olan da budur dualarım sizinle 🙏🏻
Mervesbaby Gizemciim amin şnsallah suan nst için uyandırdılar uyumuştum 2-3 saat. 2-3 saatte bir uyandırıp kalp atışı sancı bakıyorlar... Allah’ın izniyle sağlıkla alırım yavrumu şnsallah kucagıma insan uyuyamıyor ki istese de :(
Mervesbaby Pinarx9 açılmam yok sancı yok ama suyumun çoğu geldiği için zoraki sezaryen :( teşekkürler
Yldzeyll Mervesbaby korkma canım Allah 'ın izni ile birşey olmaz geçen gün kendi ablam da 33 de suyu geldiği için sezeryan a alındı bebek küveze bile alınmadı maşallah şuan durumu iyi doğum sonrası sıkıntı yapma bol bol emzir bebek sarılık oluyor küçük olduğu için Rabbim yardımcın olsun
Mervesbaby Yldzeyll Allah razı olsun insallah benim de öyle olur be güzel içimi rahatlattınız Allah’ıma emanetler kuvezde de olsa yeterki sağlıklı olsun korkum 35 bile değil 33 deyince çok küçük ama rabbşmin işine sorgu sual olmaz vardır bir bildiği tekrar teşekkür ederim 🙏🏻🤲🏻
Yldzeyll Mervesbaby 2500 gr di daha dursaydı anne karnında 4 kg ya yakın doğarmış minicik birşeydi ama çok kuvvetliydi eminim senin bebiş te öyle olucak
Elif_arslan Mervesbaby 32+5 teyim şuan yapılantestler sonucu bana da sezeryan planlancak dün 2 doz ciğer geliştirici yaptılar😭 tansiyonlarımı düşüremediler diye😔
Mervesbaby Elif_arslan hiç korkmayın herşey allahtan kendisini kurtardı emme refleksi gelişince de alır cokarsınız bebeğinizi hastaneden ben böyle düşünüyorum pozıtıf olun bebeğe yansımasın