ZeynebMucahid Kızlar kocam geceleri uyurken istemsiz ağzını sapirdatiyor. Ben uyuyorken sorun degil duymuyorum ama olur da benden once uyumuşsa uyuyana kadar çıldırıyorum. Bi insanın sofrada sapirdatmalarina tahammülüm olmazken kocamın uykuda yapması. Bazen kalkıp onu yastikla bogasim geliyor yavv😅😅😅😂😂 Bunun yok mudur bi tedavisi çözümü Allah rızası için
MeryemEnes1 ZeynebMucahid benimkide aynen uykuda ağzını şapırdatıyor bende sevmem yemekde şapırdatanı
BabyLover ZeynebMucahid sen yine iyisin en azından sesi nereden çıkardığı belli🙄 ben ne yapayım peki🤷♀️😂😂😂
Bhr2172 ZeynebMucahid en basit yolu ondan önce uyumak ha eğerki uyuma probleminiz varsa da o öyle yaparken yastığını biraz oynatın 👊benimki de bazen horluyor da 😂bende taktik öyle 😋
Erenveannesi Kız yorgunluktan ne hale geliyolar uyurken benimki de sakız çiğniyormuş gibi ses çıkarıyor bakıyorum acaba sakızla mı uyudu endişeleniyorum boğazına galan kaçar diye de sakız makız yok 😄 bir de konuşuyor ben cevap veriyorum o da veriyor ses kaydı falan yapıyorum sonra sabah birlikte eğleniyoruz o hatırlamıyor tabi 😄 yorgunluktan valla yazık adamlara 😅
Erenveannesi ZeynebMucahid hani horlasa deriz burnunda et mi var diye ama bence bu bir rahatsızlık değil 😅 mesela ben çok yorgun olduğumda salyam akar yastığa uyanınca çok sinirlenirim kendime ama ne yapayım 😅
ZeynebMucahid Bskrt Yok hapşırma yok. Kendisi doktor zaten doktora gidelim diyorhm önemsemiyor ama ben uyuz oluyorum
ZeynebMucahid Erenveannesi Bisey diyimm mi salyası da akar 😂😅🙄 Yastığı batırır hep. Evlenmeden önce horlamayı sormuştum ama bunlar hic aklıma gelmemişti 😂😂😂😂🙄
BeybininAnasi Bende de annemde de olan bir şey bu 😂 dikkat edin bakalım gıcırdatıyor mu, bizde şapırdatmaya gıcırdama da eşlik ediyor. Gıcırdamanın tedavisi var, belki o tedaviyle şapırdatma da geçer.
Erenveannesi ZeynebMucahid benim eşim horlamıyodu ilk 1 ay sonra o kadar yorulmaya başladı ki artık sürekli horluyor diyorum ilk zamanlar kendini tutuyodun da şimdi mi gerçek yüzünü gösterdin 😂 kulak burun boğazcıdan randevu aldık inşallah iyileştirebiliriz yoksa bebek falan uyuyamaz yanında 😅
smyy_ ZeynebMucahid tabikide bnmkide pış pışlıo ama alıştım genzinde sorun var insan hali bişey diyemem ki ne kadarda olsa eşim 🥰
Emin_e Ya benimki kukruyor, konuşuyor:)) ama agiz sapirtisini duymamistim belki bir sorundan kaynaklıdır midesinde falan
BeybininAnasi ZeynebMucahid o zaman dişçiye ikna etmelisin canım, plak oluyor bu duruma özel. Ya da botoks yapılıyor yanak kaslarına.