Akademisyenanne Ecc canim benim gecmek uzere hastaligim. Cok sukur daha iyiyim. Sana tek tavsiyem ardinc katrani sabunuyla ilik dus alman. Bana ne kortizonlar ne igeneler verildi gecmedi. Sabunun ustune hicbisey tanimam.
Fyz2014 Akademisyenanne seni merak ediyorum aynı hastaneye gidiyoruz nasılsın Doğum oldu mu inşallah her şey yolunda gider bende 30+1 oldum 38 haftada sezeryana giricem heyecan stres hepsi bi arada
Fyz2014 Akademisyenanne hadi gözün aydı Allah analı babalı büyütsün benimde önümüzdeki hafta kontrolüm var kaç kilo doğdu Doğuma kim girdi ne güzel kurtuldun darısı bize olsun 😊
Elifaka Merveeex kurdeşen dökuyosun canim stresten falan oluyo bende ilk hamileligmde oyleydim dogumu falan mi takiosun yada cok baharatli yiceklerden uzak dur cok asiri sicak suyla is yapma daha da artirio
Merveeex Elifaka yok canım ya uyuz salgını varmıs uyuz olmuşum gebelik sekerim oldugu için yediklerime cok dikkat ediyorum ama şimdide nerede okuduysam uyuz olan kösemin geçmemiş 😞 bu korkutuyor beni
Gulsen13 Akademisyenanne bu kurdeşen Bnde böyle olmustum bir hafta hastanede yattım hamilelikte hormonlardan oluyormus kortizon verdiler son çare öyle geçti
Akademisyenanne Fyz2014 saol canim benim, Zeynep Aksu Şit girdi doguma. Asiri memnun kaldim. Eli de hafifti. Her asamada bilgi verdi. Sakinlestirdi. Yalniz bebek Erdem hastanesi ultrasonlarinda 4100 gr cikiyordu. Dogumda 3750 geldi. Yanilma payi oluyor hep.
Fyz2014 Akademisyenanne maşallah ultrason yanılsa da bebiş gayet iyi her şeyin güzel geçmesine sevindim bakalım benim bebiş ne zaman gelmek isteyecek 😊hastane de kaç gün kaldın sezeryan olunca 2 gün kalınıyor sanırım
Akademisyenanne Mathezka canim yine ben. Bugun dogum yapali 3 gun oldu ve kasintim tamamen gecti. Allahim herkese sifa versin. Cok zor bir illetti. Ben sabunla kurtuldum. Dogurunca gercekten geciyormus. Cok sukur🙏🏻
Mathezka Akademisyenanne merhaba canım bebişin iyidir umarım. Cidden katran sabunu mucizeviymiş yaralarım duruyor ama delirtici kaşıntısını aldı benimde epey. Kuruttu yani cildimi ama olsun en azından çekilebilir düzeyde şuan. Seninkinin tamamen geçmesine çok sevindim 38+6 oldum bende bekliyorum inşallah benimki de doğumdan sonra hemen geçer
Akademisyenanne Mathezka gecmis olsun kuzum. Gecicek insallah. Soguga yakin suyla dus al. Birkac kez katran sabunuyla liflen ama bastirma derine. Kopugu kalsin birkac dakika. Zamanla kuruduklarini fark ediceksin. Allahim sifa versin. Dogumla birlikte hemen geccek insallah. Doguma kadar sabundan baska bisey surmedim ben. Sadece allerset hapina devam ettim, surekli dus aldim. Dogumun gerceklestigi gun bitti kasintim. Rabbim herkese sifa versin🙏🏻 Bebis de iyi😊🐣
Mathezka Akademisyenanne amin canım çok teşekkürler allersette bende ve bebekte çok uyku yapıyor onu içtiğim zaman bebek hiç hareket etmiyor o da beni tedirgin ediyor o yüzden allerset kullanamıyorum. Ama katran sabunuyla hergün bi kaç defa yıkanıyorum dediğin gibi.
Akademisyenanne Mathezka gebelikte allersetin zarari yok canim. Yine de sen bilirsin. Yan etki olarak uyku yapiyor evet. İnsallah sifa bulursun🙏🏻
Sevdali44 Merveeex korkutmak istemem ama uyuz salgını var, belirtiside bu sürekli kaşınmak ,bu öyle evde napsam dencek bidurum değil, hemen bir doktora gözükmeni tavsiye ederim , çok geçmiş olsun
Merveeex Sevdali44 evet csnım gittim o günden sonra uyuz olmuşum. 4. Günüm gecti ama tekrarlar diye korkuyorum
Sevdali44 Merveeex normalde zor zaten ama herşey hamilelikte 5 katı zor oluyor Allah yardımcın olsun ,inşallah başka bi sorun yaşamazsın tekrar geçmiş olsun
Aysenam Merveeex merhabalar uyuz olduğunuzu basıl anlıyorlarki bende 33 haftalık hamileyim aynı durumdayım. Biranda kaşımtı tutuyor ve kan oturuyor resmen kaşımaktan. Bugün kontrolüm vardı karaciğer enzimlerine baktı temiz dedi doktor. Stilex sürebilirsin dedi