Esilamm Bugün 19 haftalık olduk ama iki gündür sırt ağrılarımın haddi hesabı Yok. Misafir geliyor birazcık hizmet edip sonra çaktırmadan beş dk uzanmaya gidiyorum sırtım ayrılıyor resmen. Siz de de oldu mu acaba olduysa nasıl baş Ettiniz 🤔🤔
Sonay Esilamm Benin bel fıtığım var malesef ondan bu ağrılarım çok oluyor sırt bel kalça ayak agrısı yürüyemiyorum bile şuan 33 haftalık ve 19 haftalıkken başladı dahada çoğaldı son haftaların daha beter olmaya başladı yan bile yatamıyorum artık .
Nero Ben 14 haftamdan beri hem kalça hem sırt hemde ayak ağrısı çekiyorum 27 haftaya geldim sırt ağrım hala var Allah yardımcımız olsun..
Esilamm Nero amin canım benim. Sabah uykudan uyandım ağrıdan uyuyamadım. Sırtımı ikiye ayırıyorlar gibi bir ağrı var. Acaba doktor bel destekli bi kemer falan verir mi
Nero Esilamm versede ben korkarım ya şahsen dayan canım alışıyorsun bi süre sonra merak etme dua et sadece ☺
Akin59 Aynı durum bende de var hamileliğin başlarından beri hemde 26 haftaligim hala var ilerledikce daha ağrı artiyor