Nilnes Pinarx9 bu arada amniyotük sıvı kendisini yenileyen birleydir ben 17 haftalık olup suyu gelen ve 37 ye kdr dayanan gebelikler bliyorum sabır ve dua ile hersey düzelecektir erken dogarsa da günü gelmiştir ilişki vs hersey vesiledir bu hayatta günü gelmeden kmse dünyaya getiremez o bebeği emin olun saglıklı günler diliyıeum kendinizi strese sokmayın
Nilnes Pinarx9 bu arada amniyotük sıvı kendisini yenileyen birleydir ben 17 haftalık olup suyu gelen ve 37 ye kdr dayanan gebelikler bliyorum sabır ve dua ile hersey düzelecektir erken dogarsa da günü gelmiştir ilişki vs hersey vesiledir bu hayatta günü gelmeden kmse dünyaya getiremez o bebeği emin olun saglıklı günler diliyıeum kendinizi strese sokmayın
Xedice__10 Pinarx9 Selam canım nasılsın bu gün ? Ben de 31+5 de suyum geldi hastaneye gittim yatışım yapıldı . Şu an 34+2 günlük hamileyim ♥️
ays_ays Btlaydn sen neden böyle birşey yazarak stresli bir hamileyi suçlarsın ki ilişkiye girmek risk demek değil öyle birşey olsaydı doktorlar zaten girme derdi bunu demek sana düşmez isterse girer istemezse girmez bir fikrin bilgin varsa yazarsın yoksa da karışmazsın kız zaten korkuyor tedirgin
melisnisan Pinarx9 ilişki kaynaklı değildir bu durum içinizi rahat tutun Olur mu ? Erken doğum riski doktorun bir uyarısı yoksa ilişki serbest.
Brokoli Btlaydn insanları, bilmeden yargılamayın. Doktorum ben sormadan özellikle söyledi "Ben riskli demedigim sürece ilişkinize devam edebilirsiniz, bu konuda herhangi bir stres yaşamayın " diye. Sadece riskli gebeliklerde doktor yasaklıyor
Pinarx9 Hepinizde Allah razı olsun arkadaşlar yarın taburcu olucam insallah suyum ara ara geldi için durdurdular bebeğim doğmadı 🙏🧿😌
Salcali Pinarx9 canım burada suyum azalmış diyenler vardı havuç suyu onarıyorlardı bi doktoruna sor iç istersen inş zamanında bebeisini kucağına alirsin
Mervesbaby EzgiCetin bu geceyi de atlattık gibi 3 saatte bir nst devam suyum azalmıs ama bebek kalp atışı iyi hareketi iyi sabahı bekliycez sabah doğuma alacaklarını söylediler buna da şükür 1-2 gğn bile kar. Sağlıkla gelsinler şnsallah evlatlarımız 🤲🏻