Mervesbaby Ececik07 Allah razı olsun evet son nst taktılar duruma göre sezaryen saatim belirlenecek bugün doğum olacak
busrasahinn Pinarx9 canım yazdığından anlayamadım eger gelen yani sızan şey suyunsa doğum yaptirirlar çünkü bebeğin susuz kalırsa enfeksiyon kapar ama sızıntı şeklindeyse tutabildikleri kadar icerde tutup senide gözlem altında tutarlar canım
Kubuuu1 Mervesbaby sağlıkla kucağınıza lin inşallah korkmayın birkaç gün kuvezde kalır o kadar arkadaşımın bebeği daha da küçük dogi şimdi maşallah bir yaşında siz iyi olun ki o da sizden etkilenmesin
Guguk Btlaydn sen ilişkiye girmiyon diye suyunun erken gelme ihtimali yok mu. Olacakmış olmuş. Zaten tedbir alması gerekse doktoru söylerdi demek ki izin vermiş. Biraz da bildiğini okumayın diyon da sen bildiğini gayet okuyon gibi duruyo
Hzr_7714 Eysaaa Yanlis bilgi vermeyelim hic bir sorun tehlike yoksa zaten doktorlar iliskiyi yasaklamaz doğal birsey bebegede bir zarari yok devam edilir... Ama ' erken dogum riski " varsa yasaklar benim de riskim oldugu gibi. Eger erken dogum riskini azaltan birsey olsaydi bana kesinlikle yasaklamazdi ve son aylarda ozellikle iliski olsun dogumu kolaylastirir demezdi doktorlar. Yani erken dogum riskini azaltir diye birsey yok aksine 'dogum riski varsa' tetikler risk yoksa sıkıntıda yoktur...
DBsvn Btlaydn kimse hunharca yapın demiyor demek ki doktoru bi sorun görmemiş ki izin vermiş zaten sıkıntı olsa yapmayın derdi kaldı ki kadın telaşlı bide kalkmış bu ilişki sonra devam etmicek mi ne yapıyorsunuz diyen sizsiniz biraz dikkat lütfen insanlar buna karşı uyarıyor yani yazılacak konu değil buraya üzülmüş ve bebeği çok küçük kendini suçlamasına sebep oluyorsunuz
DBsvn Btlaydn bunuda buradan bi alın mümkünse insanları daha fazla germesin gereksiz yorum ve üslubuyla @adm @NaimeYilmaz
Tebessum16 Btlaydn doktor bana bu zamanlarda ilişki zararlı değil demişti kadın kendini rahatlatmak için size danışıyor sizde tersliyorsunuz bu herkesin başına gelebilecek bisey
Asnb Canım benim ablamın da suyu azaldığı için etken doğuma aldılar bebek 2.700 doğdu ama çok şükür küveze alınmadı inşallah sende de bir sorun çıkmaz canım Rabbim doğumunu kolaylaştırsın, inşallah ağrın sızın en hafif şekilde geçer 🙏🏻
Symnrdlkra Pinarx9 kac haftaliksin canim bende 33 te iliski oldu sancim basladi 3 cm acilmam da oldu igne serumla durdurdular dogumumu simdi 2 gun kaldi 40 haftama seninde oyle olmustur
parasetamoll Btlaydn hangi tıp fakültesinden mezun oldunuz acaba? Okurken Türkçeye pek hakim olamamışsınız gibi? Sizde sanırım ilişkide korunmasız olunca sperm bebeğe yapışır diyen tayfadansınız.
Srnx Btlaydn biraz geliştirin kendinizi bu kadar cahil kalmayın komiksiniz de ayrıca 32 hafta çocuğunu karnında taşıyıp bu zamana gelen kadın yavrusunu düşünmüyor da sen düşünüp akıl veriyorsun bir de çekinmeden. O annenin canından can gidiyo şimdi aç elini de iki dua et bilmedigin konulardan yargilayacagina???