Deletedmom411 Esraesila2019 hamilelik boyunca yapılan test / yorum vs iclerinde en güvenilir olan detaylı ultrasondur.
Betulnil Valla ben daha yeni girdim özel hastanede bir de. Hiç memnun kalmadım. Rutin kontroldeki ultrasondan Bi farkı yoktu. Resmen para tuzağı için yapıyorlar.
Deletedmom411 Betulnil hangi ilde oturuyorsunuz ankarada iseniz dr önerebilirim 2 hamileligimde de aynı radyoloğa gittim ve çok memnun kaldım şuan 3. Tekrar ona gideceğim En az 20 25 dk inceledi her 2 sinde de rutin kontroller 5 dk bile sürmüyor devlette benim
Pelo_00 Betulnil detaylı ultrasonda bütün organları tek tek inceleniyor kalp kapakçıklarına kadar her şeyi görülüyor. Kemiklerinin ölçümleri yapılıyor. Eğer bir rahatsızlığı varsa ortaya çıkıyor. Normal rutin ultrasonla detaylı ultrason çok farklı
Sevgigursoy Esraesila2019 doktor sana rapor verdiğinde %80%90 olarak belirtiyor ve genelde doktorun şüphelendiği şeyler çıkıyor
Malina Turkannnk evet telefonla aradim 15:50de arayin biraz oyalayin cagri merkezindekini zaten 15:59da bile sistem aciliyor hemen randevuyu alin
Betulnil Pelo_00 bende öyle biliyordum da işte öyle olmadı. Kemik ölçümü yapıldı. Şöyle bir baktı. Kalbi midesi idrar kesesi burda dedi o kdr.
Deletedmom411 Betulnil doc dr ali ipek Çok bilgili ve ayrıntılı inceliyor her bir organa bakıyor ve bilgilendiriyor anlatıyor bakarken burası su böyle diye ve soru sorarsanız cevapliyor aklınızda hiç bir soru bırakmıyor. cd ve renkli foto veriyor eskiden servet unsal tip merkezinde çalışıyordu şimdi özel muayenehane açtı, kesinlikle öneririm Instagram adresi bu kendisinden bilgi almak isterseniz. https://instagram.com/dr_ali.ipek?igshid=ka47b6o4stwe
haticebozat Biz geçen ay çapa tıpa gittik, doktor Ali Benian’a randevu alınca detaylı ultrason yapılıyor, ücreti 250 TL olmuş. Ama yılbaşından öncesinde 150 TL imiş.