BegumIscanTunc ben de pcoluyum. Omur boyu bizle beraber olucak bu hastalik. 😊 adetlerim duzenliydi en fazla 6-8 gun gecikmem oluyodu, siddetli agri, tuylenme, sivilceler daha cok beni rahatsiz ediyodu. Dogum kontrol hapiyla evlenmeden once kontrol altina almaya calisti doktor ama birakinca tekrar devam ediyo. Cok gereksiz kullandirdilar. Evlendikten sonra da durumumu bildigim icin hic korunmadim 2-3 ay hamile kalamayinca daha once sivilce agri sikayetlerimi hafiflettigi icin kullandigim clife macunu kullandim. 14 gun sadece kullandim. Yumurtlama belirtileriyle biraktim. Su an cok sukur hamileyim. Bide ben arada hacamat yaptiriyordum. En son 7 ekimde yaptirdim 8 ekimde adet oldum iki gun surdu ve cok agriliydi mecbu agri kesici aldim kesildi. Adetimle birlikte macuna baslamistim. 5.haftada hamile oldugumu ogrendim cok sukur. Macunun faydasini gordugumu dusunuyorum. Kullanirken yumurtlama gunu gelince kasiklarimda batma hissi, yogun akinti ve cinsel istek artisi olmustu. Oyle anladim bide ovulasyon takip uygulamasindan takip ediyodum. Haliyle her gunu degerlendirdik 😁 esimin isinden dolayi tabi iki gunde bir oldu ama zaten spermler 48 saat canli kaliyo dollenme icin yumurta varsa 2 gunde bir de olsa tutuyo. Insallah sen de hamile kalirsin. Kesinlikle ilac tedavisine basvurmadim, doktora gittigimde pco testleri yapiliyodu muhtemelen ilac tedavisi basliycakti ben bildigim yoldan gittim. Yillardir muzdaribim sonucta, macunu da bildigim icin denedim sansimi, sadece vesile Allahin sifali otlari iste. Darisi isteyen herkese insallah. Ve muhtemelen hacamattan dolayi diye dusunuyorum rahat bi hamilelik geciriyorum 11+5 olduk su an.