MervenurEC Muneweralp evet yaa birazcık duygusal ve kırılgan olabiliyorlar 🤷♀️ Neyse hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar da 😊
MervenurEC Denizincani oğlak dürüst disiplinli ve çalışkan olur fakat bazen ufak şeyleri fazla takabiliyorlar kendi burcum ordan biliyorum 😊
Nurcannkarakus MervenurEC öyleymiş çok sakin ve keyfine düşkün bi burç diyolar ama bakalım nasıl olcak😊😊
ZeynebMucahid MervenurEC Hayat bizimle güzel be ⛱😅😂🐣😍 Benim yukseleim balik diye cok değişkenliğim yok ama çılgınlığım tutar arada 😂 Ama kendimi cok severim. Kocam da sever. Bi sıkıntımız yok cok şükür. Bi ikizlerle evlenmek ayrıcalıktır 🤓🤓
EbruIrmakAhmet Rumis vallahi benim kızım çok sosyal çok cana yakın esprili neşeli bi çocuk ama çabuk sıkılır herşeyden
ZeynebMucahid Rumis Uyumlu arkadaş canlısı sıcakkanlı. Ama daha cok mantıkçı. Kendine karsi da soguk ve sert. Kimseye acindirmam duygy sömürüsü yapmam kendimi cici göstermeye çalışmam. Karşımdaki insanda benj ceken veya iten ilk şey samimiyettir. Samimiyetine inandığım insanın çoğu şeyini affederim. Ama samimieytsiz sinsi insanların ilgisinden bile uyuz olurum. Cok hamarat ve evcimen değilim. Yalana gerek yok. Ama uzerime düşünce elimden geleni yaparım. Hırsliyim ama inatçı değilim. En inadı olmayan burç benum heralde 😅 Bazen havai bazen uçarı genelde coşku dolu çılgın.. Bazense tamamen ketum ice dönük düşünceli. Ben ikizler böyleyim. En cok da zekamla ortama cabuk adapte olmakla övünürüm 🤓😂♥️
tugba_2365 ZeynebMucahid helâl olsun, imzamı atarim altına. ne istiyolar bizden anlamadim, eğlenceli, pratik, zeki, konuşkan... Dengesiz mi kim değil ki artık sanki çok normal mi yaşadıklarımız sanki🤣
Rumis ZeynebMucahid Nasıl bir burç iyi mi kötü mü karar veremedim 😝😂😂😂 Ama zeka ve ortama uyum sağlama iyidir son anda kurtardın ,😄😄🤗