Dmrlls Adimadim banada dua eder misiniz lütfen rabbim birbirimize ettiğimiz duaları kabul eder inşallah
Bestem Adimadim Ben bu duyguyu tattigimdan beri çokça ediyorum bu duayı.Rabbim isteyen herkese nasıp etsin insallah bu güzel duyguyu,herkesin yaşamasi tatması gereken bi duygu Rabbim biz hamilelere de yardim etsin insallah sağ salim alalım meleklerimizi kucağimiza
Lindam Bende her zaman dua ederim isteyen hiçkimse mahrum kalmasın rabbim tüm anne baba olmak isteyenlere tatttırsın bu duyguyu. Ben Doğum sırasında dua edicem inşallah 🙏🏻 O esnada edilen dua kabul olurmuş
Sermec aayseegul canım adın Ayşegül mü ben kuran hatimine başladım 26+5 haftalık hamıleyım senın adını da niyetime alırım istersen
Sldmrt Rabbim hiç bir isteyenin kucağını boş bırakmasın, kimseyi evlatsızlıkla sınamasın, tez zamanda müjdeli gebelik haberleri nasip etsin inşallah 🙏🏼 :) hamile olanlara da sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin, hepimiz bi avazda doğuralım :)
MeryemEnes1 Adimadim bende dua istiyorum😫adetim geçti ama testds çıkmıyor yarın kan testi yaptırıcam İnşallah hamileyimdir
Suber Sermec Allah razı olsun. İsmim sultan. Bebeğinizi sağ salim kucağınıza alın inşallah. Sağlıkla doğsun.❤️
Bus_ak18 Sermec Lütfen banada dua edin 1.5 senedir gebe kalamıyorum. Şuan yumurtlama günlerimdeyim. Dualarınızı bekliyorum canlarım🤲❤