Bana da dua edin kızlar Bnm yengem var 20 yıldır evladı olmuyo ona da dua edin Bi de iki tane ablam kıymet ve ayse onların da cocugu olmuyo 7senedir onlara da dua edin Allah razı olsun dua eden kardeşlerimden Rabbim evlatlarınızı sag salim kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🤲

Adimadim sabah ezanında,Doktora gidip gelirken iyi bir haber aldığımda,bebeğe bir kıyafet bir eşya aldığımda hep dilimde “Allahım tüm çocuk isteyenlere nasip et”diye.Yaşamayan bilmeZ bende zor hamile kaldım Allahım kimseye yaşatmasın zor bir imtihan.

Ebaki

DiplomaliEvHanimi

Anne18

rabbim sizlere de en kisa zamanda hayirlisiyla guzel evlat haberleri almayi ve saglikli bir sekilde dogurup buyutmeyi nasip etsin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin cok zor bir imtihan biliyorum Allahim dayanma gucunuzu sabrinizi arttirsin 🤲

Banada dua eder misiniz bir kimyasal bir dış gebelik geçirip ameliyat oldum tek tüpüm yok gecen hafta denedim adetime 10 gün var 🤲🏼🤲🏼

Insallah rabbim tum.osteyen dileyen herkese en kisa zamanda hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hastanelere doktorlara muhtaç etmesin kendi hazinesinden versin inşallah ❤🙇