Isel Anneler size bir sorum var 🙉 bebeyimin 😍 kiz erkek oldugunu bilmem icin evde neler yapa bilirim? Hangi takvimleri ? Testleri ? ( ultrasonu bekleyemeden sabirsizlaniyorum 😊 ) ( 20 yasindayim 1ay sonra 21 olucam , ilk cocugum )
bebiss1 Isel ne yaparsan yap dogana denk bekliceksin saka saks 😍 16.ile 22 hafta arasi doktorlar kesin cinsiyeti görüyolar söylüyorlar ozamans denk sabir tatli annis😊 denicegin her sey tesadüfen ya dogru cikicaktir yada yanlis benim oglum ve kizim var 3.bekliyorum 6 yasinda oglum 2 yasinda kizim inanki tecrübemden diyorum ha diyosan heveslendim denicem dene ama kendini cikan sonuca kaptirms derim ben😊
MinikMucizem42 Isel makas bicak yapabilirsin.bi minderin altina bi tarafina bicak bi tarfina makas koysunlar sen rastgele birine otur.eger bicagin oldugu tarafa oturursan erkek.makasin oldugu tarafa oturursan kiz.benim bi tek bu teset tuttu o yuzden yazdim
Nurarslan Isel bebeginizin 6-9 haftalar arasi verilen ultrason fotosuna bakin.eger ultrason fotosunda bebek sag tarafa yakinsa kız olma ihtimali sol tarafa yakinsa erkek olma ihtimali yuksektir.kimde baktiysam tuttu.bnmde bu 3.bebegim ve hepsinde tuttu
GlahBilgiliPelit Isel urafe cnm onlar inanma 😂😂 belli olmuyor ye ekşiyi çıkAr ayşeyi demişler ama benim kızım sürekli tatlı istiyor 😍😄😄
uras bende 5 haftalik hamileyim bi oglum var ama hiç dusunmedim kizmi erkek mi olacak diye dört ay önce düşük yaptım o yuzden herhalde tek sağlıkla dünyaya gelsin cinsiyeti hiç farketmez evladımin 😊 rabbim sağlıkla kavustursun insallah hepimizi yavrularimiza canim
GizemPaksoy Nurarslan baska bir yorumda da yazdiniz mi bunu 🙂 yoksa 2.kez ayni yontem ile tutani mi duyuyorum 🙂
Sinemstf Nurarslan kesinlikleee 😀 bende katılıyorum sol taraftaydı benim de hep ve bir adet tosun paşa geliyor inşaallah 😀
Nurarslan nilo81 kagidi karsiniza alin bakın bebek kesenin sag tarafindaysa kız sol tarafindaysa erkek
elyasss GlahBilgiliPelit aynen canım o dediğinde gibi herkeste öyle olmuyo arkadaşım ilk aşerdiğinde tatlı yemiş bebeğinin erkek olduğunu öğrendi ama şuan ekşi yiyorum diyo mesela 🙂 bende ilk ekşi yiyodum normaldede ekşiyi seven bi insanım şu 2 haftadır limon hariç hiç bi ekşiyi yemek istemiyorum helede acı biber turşusunun suyunu bile kaşık kaşık yerdim şuan bile bak aklıma geldikçe öğüresim geliyo 😣
Nurarslan Suhus000 ortada olmuyor elbet bir tarafa daha yatkin oluyor bebek.sonucta insanin sag ve solunda yumurtaliklar ortasinda yumurtalik yok😊
Melegimveben Isel geçer zaman sabret 😂 benimde en merak ettiğim buydu hamileliğimden beri ama hiç bişey yapmadım evde 😂 13. haftaya girdik artık doktor tahminde bulunucak 🤗😂
elyasss Isel bende çok merak ediyorum cinsiyetini ama nedendir bilmem içimden hep erkek geliyo kim beni görse bebeğin erkek olucak diyo bide erkek bebek anneye güzellik verirmiş kim görse ela yüzün çok güzelleşmiş diyolar hatta bugün bi arkadaşın oğlunun 1 yaş partisine gittim tesbihten cinsiyet bakılıyomuş baktırdım iki kere orda da erkek çıktı 😊😊😊 şimdi insan bunları duyunca acaba diyo ama tabikide çok heveslenip kendini kaptırmamak lazım 😊 ama ne yalan söyliyim bende sabırsızlanıyorum 😍
brglazgn elyasss o güzellik olayına kaptırma kız Aman 😂 yüzümdeki sivilcenin haddi hesabı yok çirkinleştim ama oğlum olacakmış beni gören de kızın olacak dedi ama cıks 😂😂 ne yaparsanız yapın ne olursa olsun hiçbir şeye inanmayın tavsiyem çin takvimine göre kızım olacaktı kaç kere baktık. 😁😂
Gucluoya elyasss banada hep erkek dediler görenler. Bıçak makas muhabbeti bicaga oturdum hep erkek yani. Bi yerden cinsiyet bakiliormus herkesinki doğru çıkmış kadın hiç yanılmamış ama sonuc kız 😊🤰☺😁🙏
GlahBilgiliPelit elyasss o yuzden bunlara inanma cnm zamanında öğren sağlıklı olsunlar da gerisi boş☺☺
Nurarslan GizemPaksoy bilmem kii😅😅Arkadaslara yardimci olmaya calisiyorum fikrim olan her basliga tek tek bakip yorum yapmaya calisiyorum.belki yazmisimdir canim😊Bende burdan ogrendim baktim bende tuttu🙈