ipekveannesi Tazeanne0134 en korktuğum o tüm doğum sancısını çekip sezaryene dönmek Allah kimseye yaşatmasın 😐
Susu91 Hanımlar ben de 36+4teyim dün gittiğim zaman doktor 3kiloyu geçtiğini söyledi 1 ayda 1kilo almış 🤭 doğuma kadar 4ü geçer dedi çok korktum, normal doğuma nasıl cesaret edicem onu düşünüyorum aynı durumda olan var mı???
Deletedmom6 Susu91 Inşallah 4 kilo olmadan doğurursun doğumda çok zorlanicaksin sadece bol bol şimdiden nefes egzersizi yap bence🤭
gzde34 nurbyrm44 dün ben sormadan kendisi söyledi haftaya yani 38haftalıkken yapacak inşaAllah çok acımaz😄 biraz korkuyorum
nurbyrm44 gzde34 İnşallah canım ama kasma kendini çok uzun süren bişi olmadığını söylüyorlar bi bakmışsın bitmiş ☺️☺️
Susu91 Tazeanne0134 hayır doktorum çatı muayenesinin doğru olmadığını önceden buna karar verilemeyeceğini söyledi yapmadı. Ben de çok kişi biliyorum etrafımda çatın musait denilip son anda doğum yapamayan o yüzden bana da önceden kestirilemez gibi geliyo ama ne yapsam bilemedim.
merveaydin1 Açıklık yine yokmuş , ufak ağrılarım vardı bugün de gelmedi kızım :)) kasılmaları başlatmak için ahududu yada adaçayı içip faydasını gören varmı Deletedmom6
Tazeanne0134 Susu91 valla ona bişe diyemeyecem kuzum ama 10 cm açıklığı olup son anda sezeryanda alınanları tanıyorum nasip işi kuzum sezeryan mı normal doğum mu istiyorsun
Minnos12anne Susu91 bnde 38 haftaya gircem halen cati olmadim 10 gun snra gel dedi ocak 16 dgum gorunuo dogumu tetikledgi icin yapmiomus
Susu91 Tazeanne0134 başından beri normal istedim ama büyük bebek gözümü korkutuyo özellikle dediğiniz gibi okadar sancı çekip sezeryana alınma düşüncesi, çok fazla dikiş olması, farklı sorunlar beni baya korkuttu :/
nurbyrm44 Kızlar bebeğin doğum kanalına girdiğini biz anlayabilir miyiz ? Herhangi bir belirtileri yada bilgisi olan var mı ?
ipekveannesi nurbyrm44 aslında anlamak zor ama ben sonradan dikkat edince fark ettim bebeğim kanala girdiğinden beri aşırı şekilde vajinada batma oluyor biraz yürüsem bacak aramda inanılmaz ağırlık oluyor ve kalça ağrısı var tabi çok ağrıyor. Bunların hepsi bebeğim kanala girdikten sonra oldu
Deletedmom6 nurbyrm44 Bildiğim kadarıyla göğsünün altı rahatlar oturunca daha rahat hissedersin ama aşağıya baskı olur . Ishal olursun. Sık sık tuvalette gitme isteği olur.
nurbyrm44 ipekveannesi Kontrolüm 3 gün sonra doktora da soracam da burdan bilen vardır diye bi sorayım dedim. Dünden beri özellikle ayaktayken yürürken fln vajinamdaki kemiklerim ağrımaya başladı ve öncekinden farklı bi baskı var bide kızım çok hareketli acaba kanala mı yerleşti diye düşündüm
ipekveannesi nurbyrm44 olabilir bebek doğum pozisyonunu almışta olabilir çatı ağrısı çekiyosun muhtemelen
Susu91 nurbyrm44 benim de böyle bir süredir 37.hafta içindeyim ayağa kalkarken, yatağımda dönerken bile aşırı baskı hissediyorum acaba kanala mı girdi yoksa büyüdükleri için mi bu baskı 😕
Burcu1101 nurbyrm44 benimde aynı 3 gündür sordum doktora kanala yerleşiyor ondan bu haftalarda olur dedi bu şekilde agrıyla 41 haftaya kadar götürdü arkadaşım
Tazeanne0134 Susu91 farklı sorunlar derken kaç kilo bebeğin valla benim doktorum ve ebe dedi ki 3.500'dan fazla olursa dikişi çok olur dedi bakalım nasip kısmet benim oğluşum 3.150 gr boyuda 49 cm bakalım nasıl olacak