ipekveannesi Tazeanne0134 canım kağıtta ne yazıyor birkaç kişi daha kağıt verdiklerini söylemişti de ondan merak ettim
Tazeanne0134 ipekveannesi canım k.b anca kendime gelip okudum spor yapmanın faydalarını yazmışlar hamilelikte spor hareketleri yazarsan youtubedan bulursun bide doğum başlayınca bunları yapın diyor https://imgyukle.com/i/VuTDPe
Sedachoco Deletedmom6 ben de 38e yaklaştım. Bebek 3.300 kg daha fazla kilo almasın diye bakıyorum 😊 bugün çatı muayenesi oldum bebeğin kafası inmiş her şey yolunda şükür
ipekveannesi Tazeanne0134 yakınız canım 37+1 günlük olduk kolay ve rahat doğum için herşeyi araştırıyorum bebeğim her an gelebilir
Tazeanne0134 ipekveannesi benim de canım benim paşa doğum kanalına gitmiş her an hazırlıklı ol her an gelebilir dedi sana böyle bişe dedi mi
ipekveannesi Tazeanne0134 evet canım benimkine de geçen haftadan beri kanala girdi her an gelebilir dediler o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum bu hafta cuma günü kontrolüm var en son rahim ağzında kısalma ve yumuşama var dediler bekliyorum