Merveaygun Nöbet tutamaz riskli hebelik raporu aldınız mı nasıl aldınız ? Ayakta çalışma si sakıncalıdır falan yaziyormuydu ? Içeriği hakkında nasıl alındığı ile ilgili bilgilerinizi paylasirsaniz sevirim..
Limonlusu Merveaygun hipertansiyon sebebiyle 19. Haftada almıştım. Sadece tanı yazıyordu nöbet tutması uygun değildir diyordu o kadar. Ama gebelik sebebiyle de 24. Haftadan önce herhangi bir hastalığınız olmadan gebelik tanısıyla da nöbet tutamaz alabiliyorsunuz.
Bahar2 Merveaygun ben kalp atışını duyduğumda doktorum yazmıştı tüp bebek tedavisi görürken spontane gebelik diye başlıyordu gece görevlerinde çalışması uygun değildir şeklinde yazmıştı. o rapor yazılmadan 24. Haftaya kadar istedikleri göreve yazıyorlar
Ecebati Merveaygun ya bunu adliyede çalışan zabıt katipleride alabiliyor mu? Çünkü gece işe gitmemiz gereken haftalık nöbetlerimiz oluyor
Misafir1111 Merveaygun 14. haftamda düşük riski sebebiyle ayakta kalması sakıncalıdır diye rapor yazdı doktorum. Öğretmenim, hem nöbetimi almışlardı hem de ders saatimi azalttılar. Gerçi sonra heyet raporuyla izne çıktım 24. haftada..
Bahar33 Ben öğretmenim okulda nöbet tutmamak için aldım doktorumdan rica ettim o da yazmıştı Eylül ayında,iyi ki almışım öğrenciler öyle hızlı koşuyorlar ki her an karnıma çarpacaklar diye çok korkuyordum
Merveaygun Bahar33 benimde ayakta durması sakıncalıdır gibi bisey içeren bi rapor almam lazim oyuzden merak ettim ne yazirlar die
Bahar2 Merveaygun sat a göre 6 haftalıkken normal gebelik raporu yazmıştı devlet hastenesinde doktor göreve gitmeyim diye hafta sonu iki gün göreve yazdılar hamile olmayanlar istirahat kullandı ben iki gün göreve gittim yazdırmayacaktım ben ama zor oluyor gerçekten
Fyzbgn Bende aldım düşük riski var diye kabul etmediler heyet raporı olmadığı için olay tamamen idare insiyatifinde