Gebelik zehirlenmesi nedeniyle 37.haftada hastaneye yatışım yapildi sabah 10 ds beni hazırladılar ameliyathaneye giderken agladim korktum sonra iceri girdiğimde o nasil bir soguk urperdim ordada agladim beni hemsireler sakinlestirmeye calisti sonra spinal sezrryana karar vermistik zaten bir doktor beni iyice egdi aneztezici sırtımdan igneyi yapıyordu o sıra hic acımadı neyse igne yapildi damar yolum açıldı beni sedyeye yatırdı o sıra sadece gözüm doktorumu aradı mustafa bey doktorum girdi iceri onu gorunce daha cok agladim beni sakinleştirdi sonra uyuşup uyuşmadığımi kontrol ettiler ayağını kaldir dediler ben nerdeyse tavana çıkardım ayagimi doktorlar bu cimlastik uapiyor die gulduler bekledik ama ben bir turlu uyuşmadım bekle bekle yok sonra genel yapıyoruz dediler spinal tutmamış önüme örtü cekip hadi başlıyoruz dediklerini ve burnumda bi koku hissettim o ara bayılmışım sonra hemen hadi uyan guzel bir kizin oldu diyip basimda doktorlarin oldugunu ve agzimin icerisine boru gibi bisey soktuklarini hissettim yalan yok o an cok kötüydü uyanma aşaması nefes alamama güçlüğü cektim o an sadece nefes alamiyorum dedimm doktorlar anesteziden kaynaklı dedi ilk bebegimi sordum hepsi cok iyi dedi odaya getirdiler beni cok titredim sonradan spinalde tutmuş 2 anestezi birden almisim hatta doktorlar hadi torpillisin yine die güldüler surekli agri kesici yaptılar zaten fazla bi agri cekmedim ama ilk ayaga kallkma cok zordu sonrasinda gaz cikarma ve bugun 4. Gun cok iyiyim okadar abarttigim gibi değilmiş oturup kalkarken biraz aciyor yürüyünce hic aci yok kkendimi toparladim artik buraya kadarmis allahim herkesin bebeğini kucagina almayi nasip etsin Insallh guzel bir seruvendi benim icin hoscakalin.