Boncukannesi Sdkaa gözünüz aydın ☺️ Nasıl doğum yaptınız bebişte sizde iyi misiniz ? 38+4 olduk bizde bekliyoruzz darısı başımıza inşallah🙏🏻🙏🏻
selinkusunannesi Sdkaa hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün Doğum hikayenizi yazar mısınız buraya cesaret alalım😍🙏🏻
anapanda12 Rabbim, Anneli babalı sağlıklı huzurlu büyütmek nasip etsin inşaAllah (: Sık sık en fazla 2-3 saatte bi emzirin ve bol bol sulu şeyler tüketin sütünüz bol olsun.
Sdkaa Boncukannesi 29 aralıkta akşam üstü eşimle baya bi yürüdük eve geldim duş aldım yemek yedim tam yatağa uzandım bi anda yatağa baya bi su geldi o hep merak ettiğim su gelince anlaşılıyormuş 😂 bi anda 2lt. Kadar geldi gece 01:30da çantalarımızı alıp hemen hastaneye geldik yatışımı yaptılar 2 cm açılmam vardı suni sancı verdiler öğlen 12:30 civarı normal doğum yaptım baya bi dikişim var biraz zor oluyor ama herşeye değiyor 😻 şimdide sütüm gelsin diye uğraşıyoruz
Gulmartin Sdkaa sütün gelmesi için masajlar var netten bakıp yapabilirsiniz. İyi sinlenme, uyku, su ve hurma inşaallah fayda eder. Sağlıkla büyüsün 💕
Sdkaa Karmena ne yazıkki hissettim biraz çoktu dikişim iç dikişleri hissetmedim ama en son dış dikişleri hissettim ama inan bana bebeği çıkarmanın rahatlığı ve mutluluğuyla o an umrunda olmuyor 😄