s_can_ozcan Hanımlar Bn 3 aylık hamileyim göbeğim yavaş yavaş geriliyor çatlaklar ve yumuşatmak için ne kullandınız önereceğiniz keremler neler
Seda_123 s_can_ozcan Canım çatlayacağı varsa çatlıyor bişey fayda etmiyor ben bebek yağı kullandım nemlendirici kremler kullandım yinede çatladı biraz yapacak bişey yok senin erken başlamış ama benim 7.ayda başladı çatlamaya lierac veya incia alabilirsin belki faydası olur
Nehirkaya25 s_can_ozcan genetiginde varsa ne kullansan para etmez nemlendirici krem kullandim bide badem yagi ama yine 8. Ayda catladi
sukranaslier s_can_ozcan ben 3 aydan Biridir frei oil çatlak yaşını kullanıyorum çok memnunum sabah akşam sürüyorum görümcem almıştı bana ikinci kutudayım sabah akşam sürersen kaşıntı gerilme çok olmuyor daha çok şükür yok inşallah olmaz
esranil s_can_ozcan Kesinlikle vazelin kullanın çatlağı önlüyor cidden, ben dalinin hindistan cevizli vazelinini kullanıyorum çok memnunum size de öneririrm:)
s_can_ozcan En azından fazla çatlamasını önlemek için kullanmak. İyi olur diye düşünüyorum inşşlh işe yarar tşk ederim canım
Haticerkan Kisiden kisiye degisiyo cok sukur bende 7 bucuck aylik olacam hic catlagim yok maşallah karnimda yok sayılır ben söylemesem hamile olduğumu bilmezler