Ebru9360 Kiar 28+5 haftaligim bogazlarim agriyo fena bi kuru öksürük var malum ilac kullanamiyoruz ihlamur icmek zararlimidir icen varmi
hilaldg300 Ebru9360 ben ıhlamur çok severim çay kadar çok ıhlamur tüketen biriyim 37. Haftadayım en başından beri içiyorum hiç bir sorun yaşamadım canım
Busraay_ Ebru9360 bir zararı olmuyor canım benimde boğazım şiştiginde doktorum ıhlamur içebilirsin demişti yinede aşırıya kaçma tabii
Mececinar Ebru9360 Ben içiyorum ama hiç ataştırmadım yani zararlı olabileceğine ihtimal vermedim sanırım🤔 Günde bir bardak cok nadir iki bardak iciyorum ama, buna dikkat ediyorum
Sevgikabatass Ben içiyorum bir sakıncası yok diye duymuştum yine de baska kişilere dokunmuş olabilir kesin bir şey söylemek istemem
Ebru9360 Busraay_ 1 bardak anca icerim ztn fazlasini icemem bogazlarim cok fena cunku öksürükten karnim acimaya basladi artik
Emofoise Ebru9360 Ebru9360 ben doktorumun önerisi ile sıcak suyun içine atıp mak . 5 dk bekleyerek asla kaynatma yapmadan zencefil ıhlamur ve bal içtim ama her bünye ve hamilelik haftası farklı olabilir kuzum doktorun bilgisinde kullanmanı öneririm
aytii Ebru9360 içebilirmişiz ama ıhlamur vücuttaki suyu tutuyormuş o yüzden ıhlamur ictigimizde suyu daha fazla tüketmemiz gerekirmiş
Jasminixx Ebru9360 ben sormuştum bitki çayı içebilirmiyim diye adaçayı hariç iki fincanı geçmeyecek şekikde içebilirsin demişti doktorum