MineKadir Mrh kızlar ben 30 kasımda adet olup 10 aralıkta catlatma ignesi oldum adetim yumurtlama takvimine göre iki gun gecikti acaba hamile olabilirmiyim cok istiyorum ve hayel kırıklığı yaşamakta istemiyorum
Sedamurat MineKadir 19 gün geçmiş çatlatma iğnesinin üzerinden aşılama yapıldımı kuzum aşılama yapıldıysa aşılamadan 16 gün geçince pozitifse veya negatifse çıkar sonuç inşallah hamilesindir canım🤲🏻🤲🏻💜💜
Yesimyldrm MineKadir Adetin iki gün geciktiyse pozitif veya negatif olduğu belli olur hiç üşenme ve bi test al canım 😊
MineKadir Yesimyldrm test aldim ama negatif çıktı ya.ayni adet olacakmışım gibi oluyorum hatta ped bile koydum olurum diye misafirliğe gitmiştim ne olur ne olmaz diye adet olmadım ve negatif çıktı ya anlamadim kızlar
Yesimyldrm MineKadir eğer adet olmazsan bir kaç gün sonra tekrar dene bazen çizgi çok net olmuyo anlaşılmıyo benimde ilk yaptığım test negatif çıkmıştı iki gün sonra yaptım pozitif çıktı canım
MineKadir Yesimyldrm tm öyle yaparim ama suan bile Ayni kanamam olucak gibi belirtiler var ama olmuyo anlamadim dogrusu