MucizeBirKalp OlgaArslan gataya randevu almak zor diyorsan ankara tip imkansiz gelir sanirim :) gata mhrs uzerinde kolayca alınıyor. Ankara tip acarlarsa anca aliniyor...
OlgaArslan MucizeBirKalp e nabızdan alıyorum ama sürekli takip etmek lazım işte onu demek istedim ankara tıp açıyor ben sabah 8 de aramaya başladım mı 10-20 dk içinde ulaşıyorum kızımın kontrollerini 2 senedir orda yapıyorum sorun olmadı randevuda ☺️
Nurcan__ Ankara tıpa gidenler, bugün randevum vardı oradaydım. Doğum yapacak 3 kişiyi oda yok diye geri çevirdiler haberiniz olsun. !! Tadilat olduğu için yeni hasta zaten almıyorlar
yaseminligunler Nurcan__ dogum yapacakları takipsiz hasta oldukları ıcınmi dpguma almadılar acabaa suan korktum dogumuma daha cok var ama :(
OlgaArslan yaseminligunler bilemedim ki beni almadılar zaten burdan da biri söylemişti yine de şansımı deneyim dedim ama maalesef almadıkları için
Baharbal @Deletedmom0990 Deletedmom0990 şehir hastanesini tavsiye ederim inşallah ben orda yapcam yapanlar çok memnun odalar tek kişilik özel oda gibiymiş doğuma kadar eşin yanında duruyormuş
Baharbal Deletedmom0990 şehir hastanesi Necati hançerlioğulları muhteşem Bi doktor kızımı 4 sene önceki zekai tahirde o doğum yaptırdı çok ilgiliydi
Cerenn06 Ftmnrr bende oranın iyi olduğunu duydum arkadaşım orada Doğum yaptı 20 sinde randevu aldım siz kaç haftalıkken gittiniz acaba ?
Ftmnrr Cerenn06 ben 7+5 bu hafta gittim pazartesi hende 15 ine randevu aldım sonra orada almazsa falan dıye direk gittim sabahtan ilk muayenemi öyle oldum siz kac haftalıksınız
Nurcan__ 3prensesannesiii biliyorum ondan bahsetmiyorum. Zaten orda takipli olan doğumu başlayan hasta.