Ayseguldnzmstk bebiss1 14+4 günlüğüz bizde😍 Erkeğe benziyor dedi doktor ama kesinleşmedi henüz🤗 sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil🤰🏻🌸
bebiss1 Ayseguldnzmstk even basta saglik sihat ama insan merak ediyor ister istemez nefis iste insallah kizim olur diyorum oglum cok kiziyor 1 oglum var 6 yasinda 2 yasinda da minnos bir kizim var oglum cok erkek istiyo babamiz ve benim icin fark edmiyo gönlüm kizdan yana ama saglikli sihatli ne gelirse rabbimden onu bekliyorum😊
bebiss1 bende 22sinde gidecem ozaman belli olabilir belki hersey yolunda canim bir sikintim yok allaha sükür😊
Ayseguldnzmstk bebiss1 kesinlikle öyle, cinsiyeti kesinleşse birşeyler alacağım, kendimi bebek kıyafetlerinden alamıyorum☺ Allah bağışlasın inşallah maşallah ne güzel üç çocuk🤗 Benim ilk bebeğim 🌸
bebiss1 Ayseguldnzmstk insallah zamanla 3 de olurlar canim😍 rabbim kucagina almayi nasip edsin yavrucugunu ilkde insan daha baska oluyor beyaz kremsi cicisler al annesi hosuna giddilce hem bebislere daha cok yakisiyo ben ogluma beyaz gri sari krem almisim hep 2.bebisim kizdi oda kullandi😊
Ayseguldnzmstk bebiss1 amin inşallah canımm🤗 Rabbim bütün annelere bebişlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🙏🏻 bende öyle yapıyorum bir iki tane krem beyaz ciciler aldık bebeğimize ☺