babyshark__ Kizlarrr 22 haftaligiz gogusumden sut gibi bisey geliyor dun baktim sudyenim sarimsi leke olmustu bugunde baktim ucunda sivi var sıktım fiskirdi normalmi yasayan varmi
gea babyshark__ sıkmayın doğumdan sonra boşa gelebilir sütünüz, bende bikaç yerde gördüm erken doğuma sebebiyet verebildiğini. Doktorunuza söyleyin bence
yesm1 babyshark__ benimde daha 16 17 haftalıkken falan gelmeye başladı sanki cocuk emziriyorum gibi üstüm başım batıyordu yara falan oldu hatta sonra kan geldi bi kac kez damarlarimda pıhtılaşma olmuş doktorum ne soguk ne sicak olacak sekilde kompleks uygulamami söyledi suanda biraz daha azaldi süt gelmesi sürekli olarak da gogus ledi kullanıyorum suanda 30 haftalik hamileyim miss gibi süt kokuyorum ama 🤗🤗
Didem25 babyshark__ 19. Haftamdan beri benden de geliyor şuan 27 deyim , normal bir durum. Dr um sıkı çamaşır kullan dedi , kullandım ama geçmedi, bebek temizleme pamuklarından kullanıyorum , her baktığımda sarımsı sıvı gelmiş oluyor.
Tubanasli Canım sütün gelmiştir. Sıkma ama. Erken doğuma neden olabilir. Nemli ılık bir pamukla nazikçe silebilirsin
Seda_123 babyshark__ Benimde 25.haftada gelmeye başladı canım 37 haftalık olucam hala geliyor dokunma sakın erken doğuma sebep olur normal yani gelmesi
Derinim45 babyshark__ sıkma bir daha sütün geliyor artık kımseye de söyleme nazar olur kesilir bendede öyle oluyordu suan 31 haftalık olduk hala gelıyo ama sıkarsan akar geçermiş sıkma bır daha