Elif_arslan Gebelik zehirlenmesi?ile yatışım yapıldı tansiyonumu düşürmeye çalışıyorlar ciğer geliştirici vurulacak 1 cm açıklık rahimde kısalaşmada 😭😭 bu haftalarda doğuran anneler var mı bebişleri nasıl çok merak ediyorum dua edin😭
Esmaemenova Elif_arslan geçmiş olsun canim zehirlenme belirtilerin neydu? 33 haftadayim bende 1 cm aciklik icin korkma 1 ay oyle gezen hamileler var çok post okudum burda hatta 2 cm açiklikla 40 lari gorup doguramayanlar
Elif_arslan edward tansiyon yükselmesi gebelik zehirlenmesinin belirtisidir tam tanı koyulması için yatırıldım diğer ismi preeklampsi
edward Elif_arslan Allah yardımcın olsun ya aynı haftadayız bende şuan yürüyemiyorum o kadar ağrım var
Elif_arslan Esmaemenova yoktu hiç tansiyon hastası da değildim sadece böbrekte büyümem var o tetiklemiş olabilir tansiyonunu dediler benim evde kasıklarıma vuran ağrı oldu ayrım saatte bir nst için gelmiştim neler neler çıktı😭
Esmaemenova Elif_arslan strese girme canim bebekde etkilenir dua et İnşeAllah tam zamaninda doğurup kucağina alirsin yavrunu