Kivancburak Nursahozer hayır 😁saldım gitti artık ama genelde tokluksekerim yüksek çıkıyor. Açlık normal
Kivancburak Nursahozer vicdan yaptım şimdi aslında çok tatlı yemiyorum da doktor yemeği çok yiyorsun herald dedi .
SalihaHakanetin Nursahozer fazla tüketmemekte calisin bendede cikti seker insuline başladım tabi diyet fayda etmedi vicut yapıyor acliklarim yüksek çıkıyordu suaan son ayimdayim arada kacamaklar yapıyorum ama doktor biliyor ve insulin kullanıyorum
Nursahozer SalihaHakanetin ne kadar çıkıyor açlıklarınız benimde 2 sefer 102 çıkmıştı 80-90 larda çıkıyor genelde
SalihaHakanetin Nursahozer ben en başından beri takipteyim cnm 90 gecmemesi gerekiyor dedi doktorumda o zaman benim en fazla 100 gördüm ınsulin başlayınca da 87 97 arasi hep cnm
Nursahozer SalihaHakanetin çok nadir 90 ı geçiyo ama yeme şeklimi hiç değiştirmedim nasıl yükseliyo bende anlamıyorum
Nursahozer Kivancburak evet o da olabilirr tatlı yemeden de yemeği biraz fazla yediğin zaman artıyo hemen
Erenveannesi Mesela tatlı yediniz diyelim sonra bir yürüyüşe çıkın 45 dk civarı yürüyün böylece hem şeker düşer hem de zararı azalır 😊
Mrvblg_ Lindam merhaba bende de aynı durum var 26.haftamdayım diyete başladım ve ölçüm yapıyorum. Tokluk değeri olarak 1. Saat mi 2.saat mi önemli ? Mesela bende 1. Saat daha iyi çıkıyor ama 2.saat yüksek
Oyku10- kitapkurdu bu kadar evham yapmanıza gerek yok ben baştan beri günde 1 kere yiyorum 35. Haftamdayım günde 10 tane yiceksin demedim Nursahozer
SalihaHakanetin Nursahozer bebekte belli bir haftadan sinra ınsulin salgıladığı icin yükselmesi normal cnm o yüzden dikkat edin daha fazla yükselmesin bebekte insulin üretmek için yorulmasın diyorlar cnm
Nursahozer kitapkurdu teşekkür ederimm genelde 36 ncı haftadan sonra yiyorlar hurmayı doğumu kolaylaştırsın diye bende öyle duymuştum
Dilek1661 Nursahozer var canm az önce yedim tatlı şekerim 95 çıktı üstüne bide ayva yedim ilklerde çok sıkıyodm ama yememek daha beter ama fazla abartma
Nursahozer Dilek1661 misafirliğe falan gittiğimde öyle çok az tadına bakıyorum yoksa evde kendime yapmıyorum z
Elfmrp Nursahozer Ben de gebelik sekeri cikti diyet yaptigim halde yükseldi ve insuline başlamak zorunda kaldim benimde canim cok tatli ve cikolata ıstiyor doktorum bana bi parca cikolata yiyebilirsin ama yürüyüş yapacaksın dedi ama tek seferlik biseydi
kitapkurdu Oyku10- size belki etki etmeye bilir ama başkasında kötü etki edebilir. Herkesin bünyesi aynı değil. Belki tehlikesi var bilemezsiniz. Size iyi geliyor diye bu tarz şeyleri öneremezsiniz.