46_mngm_46 Dün bogaz agrısı ve sıtma tutmasından acile gittim acilin doktr iki serum taktı ve antibiyotik yazmış receteye 33+2 günlüğüz devlete gittiğimden dolayı doktr ulaşmam imkansız sizce kullanmalımıyım tereddüt de kaldım sizlerden kullanan varmıydı
DBsvn 46_mngm_46 ben dişim için 3 kutu kullanmıştım vücuttaki mikrobun kana geçip bebeğe zarar vermesindense antibiyotik kullanman daha sağlıklı demişti özelde de devletteki doktorum da zaten hamilelerin kullanacağı antibiyotikler var onları yazıyorlar
1dem 46_mngm_46 boğazım için yazdı doktor o fayda etmeyince iğne daha çabuk hızlandırır dedi doktor iğne yaptırıyorum sabah akşam. İsmi ne antibiyotiğin
46_mngm_46 DBsvn ay çok teşekkür ederim canım insan sıkıntıya giriyor benim yüzüme birşey olur bebişe diye ama içim rahatladı biraz çok sağol
DBsvn 46_mngm_46 yok yok merak etme zaten o riski göze almaz kimse ki zaten serumda da vardır antibiyotik falan mutlaka ayağa kalkamıyo valla insan başka türlü canım havalar bi tuhaf malum geçmiş olsun
46_mngm_46 DBsvn aslında dışarı hiç çıkmıyordum misafir geldi habersiz hastalarmış onlar gitti akşamına ben düştüm hastalıga 😷😷🤧
1dem 46_mngm_46 benimkide croxilex devlette yazdı doktor özelde ki de gebelerde kullandığımız dedi seninkide öyledir canım ben başka türlü iyileşemiyorum. İğne yaptırırken üzülüyorum bebek için ama sakıncası yokmuş ☺️