tco ipeksfr ikili teste girdiğim de ufak bir çıktı var sanki erkek olma potansiyeli yüksek ama gelecek ay netleşir dedi kesin konuşmadı . Sağlıklı olsun gerisi önemli değil ☺ Sizin ne zaman belli oldu cinsiyet😊
ipeksfr tco banada ikili test zamanı belirgin çıkıntı yok kız ihtimali yüksek dedi😀öylede oldu. Biliyor o da net bişe söylemiyor hemen☺☺
tco ipeksfr harika bir doktor kesin biliyor😊 size bir şey sorsam🤔 . Detaylı ultrasonu kim yaptı ? Nursel Hanım kime yönlendiriyor ?
ipeksfr tco bir liste verdi cnm. Medline da ayşe parlakgümüş, başkentte hakan kalaycı bide balcalıda yapan varmış. Tercihi sana bırakıyor. Ayşe hanım 300 e yapıyor. Hakan beyde muayne ücreti ve detaylı toplam 270 e falan geliyor. Ben o yüzden ayşe hanıma gittim. Aynı hastane diye. Memnunda kaldım. Sonuçlarıda direk gönderiyorlar nursel hanıma. Kendi içleri olunca daha bir ilgililer😀
tco ipeksfr perinatolog yapiyor ben de Ebru Tarıma gitmek istiyorum açıkcası ama oda detaylı ultrasonu 450 tl nakit kredi kartı ile 500 tlye yapıyormuş🙁. Hakan Kalaycı çok yoğun bir de başkenti sevmiyorum açıkcası . Ayşe Hanımdan memnun kaldıysan ben de düşüneyim 😁. Teşekkür ettim 😘
ipeksfr tco bencede hiç gerek yok ebru hanıma. Ayşe hanımda çok iyi bilgili . Benimki oturuyordu omuriliği görmek için 3 kere girdim çıktım. Hiç birşeyi atlamadı herşeyini inceledi. Bence kesinlikle ona git. Hem allah korusun bir problem bile olsa aynı hastanede iki doktorla devam edersin. Ayşe hanım da perinatolog zaten
tco ipeksfr doğru diyorsun aynı hastahenede olmaları avantaj Ayşe Hanım da iyidir eminim doçent kendisi . çoğul gebelik olsa ona gitmeyi düşünüyordum açıkçası😁 Detaylı için Ayşe Hanım şuan önceliğim oldu😊😊