Merhaba hanımlar size biraz da olsa belki umut olabilecek stresinizi azaltabilecek hamile kalma sürecimi sizinle paylaşmak istiyorum ben 17 yaşında aile izni ile evlendim çok sevdik birbirimizi kimiziniz bu yaşı küçük bulabilir evet ama aşk bazen engel tanımaz böylece evlendik ve çocugumuz olsun hemen istiyduk kayın valide yanında yaşadıgım için biraz stresli bi hayatım vardı görümcem gelen giden hep çocuk konusunu açardı hep bende strese daha çok girerdim sonra eşime bi doktora gidelim dedim acaba neden olmuyo gittik ve eşime sperm sayın iyi ama hareketlerin yavaş olur ama geç olabilir dedi bize eşin gözükmesi lazım dedi sonra kaynanam bunu duyunca sen gözük belki sende sorun bak. Bişi yokmuş oğlumda olurmuş dedi belki sende sorun dedi gittik kaynanamla beraber bi doktora doktor bişey yok ama rahim filmi çektirelim bide dedi tüpler tıkalı olabilir dedi kaynanam bunu duyumca tüpler tıkalı çocugun olmuyor demez mi ben stres üstüne stres yaşadım evimizi ayırdık sonra denemedigim şeyler kalmadı sütlü maydonoz buharı soğan kürü meryem ana otu neler neler çatlatma iğnesi de oldum süreç böylece 2 seneye yaklaştı ben hala çok stresliyim her ay test yapıyorum negatif çıkınca tabi eşimde strese giriyodu sonra kavga ediyoduk sürekli sonra boşanma aşamasına geldik dedik hocaya gidelim neyin nesi gittik ve bir kez daha kaynar su başımdan aşagı döküldü hoca da güvenilir tanıdık size büyü yapmışlar ayırmak için ve çocuk olmasını engellemek için diye tabi biz kimin yaptıgını bilmiyoruz kimsenin günahına girmek istmedik bozdurduk ve eve geldik heryeri temizledim ettim sirkeli suyla ve bol bol kuran oku ve okut dedi bi hatim yaptı yakın bi tanıdıgım umreye gönderdi sağolsun hiç umutmam hatim çocuk için ve öylece 1 ay sonra hamile oldugumu öğrendim evimdeki sıkıntılar bitmişti huzur dolmuştu sanki şuan 19 yaşında ve 18 haftalık hamileyim kızım olacak rabbim izin verirse yani anltmak istedigim hiç bir zaman umudunuzu yitirip strese girmeyin kim nederse desin takmayın nerde nasış mutlu iseniz öyle yaşayın hayat çok kısa ve herşey gerçekten oluyo isteyince rabbime vermeyecegi şeyi hayal ettirmez tevekkül edin dua edin normal hayatınıza devam edin göreceksiniz sizde anne olacaksınız inşallah biraz uzun oldu hakkınızı helall edin canlar inşallah faydam olmuştur 😘😊