Ayse3550 545454 benimde oldu canım progestan filit ve iğne yaptılar iğne 1 tane oldum fitil ve altan faydası oluyor
Duyguslabebegi 545454 11. haftaya kadar çok oldu benim hep yatarak geçirdim zamanımı progestan kullandım.
Hzr_7714 Benim olmustu 6. Haftada cok yogundu bebek gitti demistim o kanamaya gore ama elhamdulillah iyiymis surekli yattim zaten tup bebekti progestan igne kullaniyodum kan sulandiriciyi kesmisti doktorum sadece ogun . Gecmis olsun korkmayin bol bol dinlenin
Duman Benimde 6. Haftamda başlayıp 12. Haftama kadar ara ara kanamalarım oldu bol su içtim ayaklarımı uzatıp dinlendim fırsat buldukça doktor progestan verdi onu kullandım ilaç olarak şu an 8 aylık olduk Allah’ın izniyle sıkıntı olmaz çoğu kadın yaşıyor bu durumu hiç stres yapma ☺️
545454 Doktora gittim herşey normal ama düşük riskin çok dedi çok zor hamilelik geçiryrm mide bulantısı geceli gündüzlü bide kanama stres yaptım çok
Emin_e Benim de yogun kanamam olmustu, hatga dedim düşecek galiba... ama kesede bozulma olmamis kalp atisi da vardi, kanama sebebi baska bir sey olabilir dedi doktor... yine de bir kutu progestan kullandim tekrarlamadi cok şükür bi doktora gorunun derim