Esensss Kızlar hamilelikle ilgili bilgiler verebilirmisiniz😞 çok yoğun şartlar altında çalışıyorum 😞 -
Ikbalper Esensss su içmelisinnnnn😞 bende normalde 1 bardak su içmezdim ama hamile kaldıktan sonra mecbur alıştırdım kendimi. Artık içiyorum. Çalışma şartlarını bilmiyorum ama kendine ve bebeğine dikkat et 🤰🏼🌸
Busimss Esensss önüne litrelik şişe al ve canın istemezse bile mutlaka iç zorla kendini su o kadar önemli ki içmen gerekiyor en az 2,5 3 litre ben önüme koyuyorum ve içiyorum İnan zamanla da bünye istiyor alışıyorsun sakın ihmal etme
1dem Esensss sürekli yanımda duran 1 buçuk litrelik şişe var ve içiyorum. Normalde bende çok içmem ama bebek için. Sende öyle yap şişeyi gördükçe içeceksin ☺️
KucukAnne538 Esensss Bende içemiyordum hiç musluk suyu soğuk su dolapda duran su hep kokuyordu burnuma hazır su alıyoruz artık ancak onu içebiliyorum biraz da olsa ama yine çok fazla içemiyorum canım zorla da olsa içmelisin gerçekten🙏
Umut91 Bende 19. Haftadayım su içemiyorum çünkü midemi bulandırıyor. Soğuk su içiyorum o bile bulandırıyor 🙄
benim-kalbim-o Esensss Sabah kahvaltısında 6 7 tane siyah zeytin ye kendi kendine susuyacaksın ben öyle su içmeye başladım 😊
mommyissues Esensss masanıza büyük bi şişe alın her gün kendinize limit koyun bugün iki şişe içicem diye. Zorlayın kendinizi su çok önemli hep enfeksiyon yaşamamanız için hem beneğin amniyon sıvısı için hem de çatlak oluşmaması için. Doğumdan sonra da süt yapması için içmeniz lazım alışsanız iyi olur 👍🏽
Uzunyolculugumuz Esensss benım de ilkzamanlar öyleydi doktorum suyuna limon koy dedı öyle iç susuz kalma dedi
dfnomr Esensss doktorum hamileligimin basindan beri bol su icmemi soyledi bende ictim cok sukur enfeksiyon mantar gibi seyler hic basima gelmedi enfeksiyon bebek icin zararli canim kendini zorla bebeğini düsün ic mutlaka
Esensss dfnomr ben iş yerindeyken şişe ayarladım görüp içiyorum çok fazla olmasa da ama evde hiç su içemiyorum. Eşim hazır su aldı ama artık daha çok dikkat etmem lazım biliyorum 😞 teşekkür ederim önerin için 🌸♥️
Betul3535 Esensss mutlaka bol su içmelisin ben ilk 4 ay kustum ama Yinede bol su içmeye çalıştım çünkü içerde onunda suya ihtiyacı var sağlıklı beslenmeye çalış et süt ürünleri sebze ceviz mutlaka tüketmelisin 😊