Halime_dgrl12 Arasinannesi1 ben öztanda Eda hanıma gidiyorum ve çok seviyorum o kadar ilgili sıcakkanlı uğraşan bi doktor olamaz 🙏
Halime_dgrl12 Arasinannesi1 bende hiç beğenmiyorum o doktoru arkadaşımın 4 sene sonra tüpbebekle hamile kaldı ve arkadaşım 24 haftalıkken erken doğum yaptı 4 aydır küvezde duruyor. Nedeni de sancısı olduğu halde ilgilenmemiş
Elifadqb Arasinannesi1 uşakta gökben yüksel hanıma gidiyorum medical park hastanesi gerçekten çok sıcak ve ıçten bi kadın bi arkadaş gibi .
Elifadqb Scengiz sigortam yok canım olmadığı için 200 tl ödüyorum kan falan vermeye kalkarsanız ( ki ben vwemiyorum) 250 den başlıyor testler
Kartalh Arasinannesi1 Eda hanım normal Doğum yanlısı bildiğim kadarıyla. Dün kontrolüm vardı normal Doğum için çok uygunsun dedi hatta
deniznisa Ben şu ana kdar sadece muayene birde ikili tarama için kan testi verdim gerisini sağlık ocağında yaptırdım
Emos_64 Arasinannesi1 34+4 haftalığız İnan beye gidiyorum çok ilgili bir doktor canım tavsiye ederim 🥰
Minikyavrum Arasinannesi1 özel kliniği var takal klinik. Ramadaya gelmeden Ertuğrul+ var iş merkezi orada. Doğum medical parkta oluyor. 200 TL, 15. günde kontrol ayda 1kez para ödeniyor.