Ftszgn Arkadaslar gece sitma nobeto geçirdim aşırı usume titreme,kat kat örtündüm terden ölcem ama üşüyorum titriyorum 30 haftalik oldum. Sizde de oldu mu neden olur bilen var mi? Internette de bilgi yazmiyor 🤦🏼♀️
Gamze0144 Ftszgn ortalik hep salgın hastaneler tıklım tıklım.bende iki gün once kontrole gittim geldigimden beri grip olmusum.o kadar da dikkat ettim ama yine de hava yoluyla bulasti sanirim.34 ncü haftadayim.dikkat edin derim.üşüme gelip devam ederse üstünüzü örtmek yerine ılık duş alin.mazallah icten ateslenip daha kötü olursunuz.tam hastalik zamanlari hepimize gecmis olsn
Mucizeannisi Sebebini bilmiyorum canım çok geçmiş olsun öncelikle. Bende 30 haftalık gebeyim bu sabah bende de titreme oldu 10 dakika kadar 😕
Ftszgn Mucizeannisi neden oluyor ki anlamadim,sz yoruldum dun ondan mi diye düşünüyorum, sana da cok gecmis olsun bi dsha yaşamayalım 😌
Minion_anne Enfeksiyondandır kesinlikle benimde başıma geldi mutlaka doktora gidin ateş de olabilir ve bu bebeğe zarar verir demişti doktorum. Hiç ihmal etmeden gidin. Aynısı başıma heldiği için soyluyorum
Ftszgn Gamze0144 kesinlikle katılıyorum cok sukur gitti atlattım ama gece yine olursa direk acile gidicem ,bi de serklajliyim rahim agzinda dikis var,bana 2 kat zararli enfeksiyon