Gulsahanne Bugün 37+0 oldum acaba doğum ne zaman olur çok heyecanlı allahım bebişlerimiZe sağsalim kavuşalım
Bebisim_1208 Gulsahanne bnde 37 yim cnm 2 haftadır 3 cm âciklik var kasılmalarım ağrılarım çok haftaya perşembe günü 4 5 cm olursa alıcak inşallah doktorum
Ceylane Gulsahanne 36+4 belden asagim resmen yok gibi agridan oyle hissediyorum. Kasılmalar uykusuz geceler ne zman gelecek diye bekliyorum. Yatsam olmuyor yürüsem olmuyor rahatim yok 😏
SalihaHakanetin Sweetblonde88 bende 36+2 yim cnm bizimde 4 ocağa kadar olmassa doktorum baslatacak doğumu oda gebelik kolestazi çıktığı icin baslatacak hakkimizda hayırlısı saglikla kavuşalım evlatlarımıza inşallah 🙏🤗
Gulsahanne Bebisim_1208 oooo maşallah. Ben kasılma ağrı hissetmiyorum daha. Haftaiçide çatı muayenesi yapacak doktorum bakalım
Nurtennnk Ebru25_badesuu yaa ne güzel aynı gün yavrularımıza kavuşcaz Allah nasıp ederse 🤗 spinal mı olcaksn bıde hangı haftaya gelıyo ben 38+3 oluyorm o gün
Mineebd Gulsahanne benim sezeryan olacak. 37+4üm. 2 ocak perşembe kavuşucaz inşallah minişimle 🥰 gündüzleri rahat akşamları bol kasılmalı ve mide yanmalı geçiyo. Onun dışında iyiyiz şükür. Sağlıkla gelsin hepsi