Erkanpasam Erenveannesi bir kasik seker dilinde emerek erittir bire bir geliyo dokuz ay canima gecmisti midem her yandiginda seker emerdim hemen gecerdi
Erenveannesi Erkanpasam ayy bu da basitmiş ama hiç duymamıştım hemen deneyeceğim çok teşekkür ederim 😍♥️
Emin_e Yediklerinizden de olabilir, ben mayali ne yesem o gun mahvediyor beni, onlardan uzak durun doktorunuza da söyleyin belki baska bir ilac verir
Erenveannesi Emin_e evet mayalı da bir şey yemiyorum ekmeği bile tam buğday yerim mutlaka ama fayda yok 😖
omerinannesi01 Erenveannesi Rennie gercekten ise yariyor recetesiz alabilirsin surup seklinde benim.dr vermisti.
Erenveannesi omerinannesi01 yine de doktoruma danışıp alayım da ama bunu herkes önerdi demek ki çok iyi teşekkür ederim 😍♥️
Bestte9989 Erenveannesi bana aprazol verdi doktorum çok rahat ettim ama bittiği gün almadiysam surunuyorum
Erenveannesi Gulmartin reflüsü olan biri gibi besleniyorum sanki sür içsem bile yanıyor anlamadım 🤷🏼♀️
Gulmartin Erenveannesi sanırım pek çaresi yok ya ben de aynı durumdayım ilaç alıyorum dikkat da ediyorum ama içimde sanki bi ejderha var 🐉🔥🔥
DBsvn Erenveannesi benim hem midem rahatsızdı normalde gastritim var hemde hamilelikte çok yanma kusma yapıyordu son aylarda beni baya rahatlatmıştı doktor önermişti rica ederim ☺️