Sema1994 Erenveannesi aadecede karbonati denememissn😊 1 cay kasigo karbonati cay bardagina veya su bardagina koy karistir suyla ic hemn etki
Erenveannesi Sema1994 valla o kadar çok şey denedim ki sağolsun burda herkes bir öneride bulundu karbonat ne ki hemen deneyeceğim teşekkür ederim 😍♥️
Sema1994 Erenveannesi karbonat markette var suyla karistir ama 1 cay kasigiyla ck dokme suya ic onu rahatlio mide ama cnm surekli bunu yapabilrmsn blmiyrm doktoruna sole bi bnde caviskon var bitmedi ama yandikca midem aliyrm
Erenveannesi Sema1994 zaten bugün yanına gideceğim liste yaptım bakalım o ne önerecek çünkü gaviscon bana fayda etmiyor 🙄
Turkolog Erenveannesi her sabah bir patatesi soyup rendeleyin ve suyunu sıkın. 2 kaşık aç karna için. Benim teyzem bunumla reflüden kurtuldu.
Erenveannesi Varolbusra elma daha fazla yakıyor maalesef yoksa günde 1 elma mutlaka yiyen birisiydim. Rennie şurup isteyeceğim bugün doktprumdan teşekkür ederim 😊
Muhendis_anne_ Erenveannesi doktor bana sade soda ic demisti ve benim.reflum oldugj icin artik ne gaviskon ne rennie etki ediyor lansor kullaniyorum.. b grubu ilac oldugundan doktor kullanabilirsin dedi arti olarak lansor mide bulantisinada iyi geliyormus
Erenveannesi Muhendis_anne_ günde 3 ten fazla da soda içmek istemiyorum tansiton problemim yok ama bebeğe kilo yapıyor 😅 rennie verdi doktor bakalım ben de deneyeyim inşallah yorumunuz için teşekkür ederim 😊
Muhendis_anne_ Erenveannesi cidden mi kilo yaptigini hic duymamistim.tesekkur ederim.bende birsey ogrendim.. eger bunyeniz alisik degilse deneyin rennie.insllah gecer
Damlay Erenveannesi Bunların hepsi helede elma- muz -şuruplarr benim midemi iki katı ağrıtıyor. Ben sadece ayva ile rahatlıyorum bence hemen bir dene artık her akşam bir ayva yemesem uyku yok 😬