Sinemm92 Benim gibi gece 2-3 saatte acıkan var mı kızlar 😊 tatlı şeyler de yiyemiyorum mide yanmasından dolayı peynir ekmek yoğurt süt artık kahvaltıdan soğuyacak duruma geldim valla 😊
Canoss Sinemm92 benim de ikiz kızlarım çok acıkıyor sanırım ben de her gece kahvaltılık gevrek yiyorum en pratik o ve bebişlere güzel kilo aldırıyor
Emin_e Sinemm92 ben varim ya, gece gece ne yesem diye dolaniyorum, elma filan yiyorum bazen de peynir,ceviz...
Sinemm92 zelis63 ama bebiş açıktıgı için acıkma hissi olmuyor mu bizde 😊 o zaman ya bebiş aç kalırsa 😶
Berrasiner Sinemm92 3 dilim ekmek bile çocuğu tok tutuyo, acıkan sensin yani 😂 çocukluk bir durum yok tatlım ne kadar dengeli beslenirsen o kadar iyi çocuk için.
zelis63 Sinemm92 yok canm o aç kalmaz onun vitamini yiyecegi fazlasyla gidiyor ona zaten her acıkmada yersem durum kötü. Haftada 1 kilo almaya başladm mecbur dikkt etmem lazm canm
bdlry Sinemm92 ben bi ara her gece uyanıyordum ve resmen aç aç uyanıyorum hep ağzıma beyaz leblebi falan atıyordum 😂 çünkü midem de bulanıyordu ne yiyeceğimi bilemiyordum. Ya da ekmeye krem peynir sürüyordum